Site icon Dijital Tekerlek

2022 Citroën C5 modeli kamuflajlı hali ile bizlerle

2022 Citroen C5 Prototip-

Citroën tarafının merakla beklenen 2022 Citroën C5 modeli kamuflajlı olarak karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni nesil C5 modeli sunulduğu her vakit tasarımı ile dikkatleri çekmeyi başarmakta olan bir model. Bununla birlikte kamuflaj modelin yeni tasarımının genel hatlarını kapatmakta pek te başarılı değil. Son zamanlarda görülen olan sedan modellere olan ilginin azalması ile birlikte markalar SUV ve Station Wagon modelleri ile pazar hakimiyetini korumaya çalışmakta.

Eski Citroën CEO’su Linda Jackson; bizlere gelecek olan C5 modelinin “Cactus Mentality” düşüncesini benimsetmeyi planlandığını belirtmekte.

2022 Citroën C5 tasarımı

Kamuflaj olduğu halde modelin modelin dik ön ucu, geniş tekerlek yuvaları ve kesik arka tasarımını görmemek elde değil. Ayrıca model 2016 yılında piyasaya sürülen Citroën Cxperience isimli konsepte oldukça benzemekte.

Yeni yüksek sürüşlü C5; sağlam duruşu ve arttırılan kabin ve bagaj alanı ile birlikte kullanıcılara çok yönden hitap etmeye çalışmayı hedeflemekte.

Modelin platform tarafında ise Peugeot 508 modelinde kullanılan PSA Grubunun EMP2 platformu kullanılmakta. Ayrıca markanın model için hibrit bir varyantı’nı da hazırladığı düşünülmekte.

Son olarak 2022 Citroën C5 modeli Nisan sonunda yapılması planlanan Şangay Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkabilir.

Citroën C3 Aircross aldığı makyaj ile dikkatleri üzerine çekti

Exit mobile version