Site icon Dijital Tekerlek

2022 Citroen C3 için donanım seviyeleri güncelleniyor

Citroen tarafı 2022 Citroen C3 modelinin donanım seviyelerini revize ediyor. Revize edilen donanım seviyeleri ile C3 modelinin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

C3 modelinin Shine donanım paketinin satışı durdurulurken; geçtiğimiz günlerde tanıtılan özel baskı Saint James donanım seviyesi satışa sunuluyor. Bununla birlikte Fransız otomobil üreticisi yeni baz donanım seviyesini Shine seviyesine göre 400 Sterlin daha pahalı olarak kullanıcılara sunuyor. Yani modelin güncel Saint James donanımı ile yurtdışında başlangıç fiyatı 16.755 Sterlin seviyesinde.

2022 Citroen C3 donanım seviyeleri

Citroen değiştirdiği donanım seviyesi ile kullanıcılarına standart olarak daha fazla özelliği sunmayı hedefliyor. Bununla birlikte Shine donanım seviyesinde olmayıp yeni donanım seviyesiyle standartlaşan özellikler şu şekilde; Advanced Comfort koltukları, modele özel halılar ve yumuşak dokunuşlu bir gösterge paneli. Ayrıca model için 16″ boyutunda iki tonlu alaşımlı jantlar, arka gizlilik cami, deri direksiyon simidi ve geri görüş kamerası ile birlikte Saint James etiketine sahip bir tasarım paketi de mevcut.

Standart donanım paketinde; 16″ boyutunda alaşımlı jantlar, LED farlar, hız sabitleyici trafik işareti tanıma, otomatik klima ve yedi inç bilgi-eğlence sistemi  kullanıcılara sunuluyor.

2022 Citroen C3 teknik özellikleri

En baz donanımda 1.2 litrelik üç silindirli motora sahip olan model; 82 beygir güce, 118Nm tork değerine sahip. Bununla birlikte model gücünü yola beş vitesli manuel şanzıman aracılığıyla aktarabiliyor. Aynı motorun; 109 beygir güç üretebilen ve 205Nm tork değerine sahip başka bir versiyonu da mevcut.

Dizel motor seçeneği tarafında ise bizleri 1.5 litrelik dört silindirli dizel bir motor bekliyor. Bu motor ile ise model 99 beygir güç üretebiliyor.

Fiyat listesi

Modelin başlangıç fiyat etiketi 16.755 Sterlin seviyesinde. Bununla birlikte 109 beygirlik benzinli versiyon ile bu fiyat 19.295 Sterlin değerine yükseliyor. En baz donanımı 14.180 Sterlin seviyesinde olan modelin dizel motora sahip versiyonu ise 20.775 Sterlinden başlayan fiyatlarla kullanıcılarını bekliyor.

“2022 Ford Puma ST hibrit prototipi pistte görüntülendi”

Exit mobile version