Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW X3 M40i modelinin ilk resmi görüntüleri bizlerle

Haziran ayında güncellenen BMW X3 ve X4 modellerinden, 2022 BMW X3 M40i modelinin görüntüleri resmi olarak paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Güncellenen X3 modelinin M40i varyantı, üretildiği Güney Afrika’da görücüye çıktı. Bununla birlikte model, markanın yenilenen tasarım diliyle oldukça sportif bir görünüme sahip. X3 M40i 3.0 litre motora sahip. Sahip olduğu güç aktarma organları ile model 382 beygir güce, 500Nm tork değerine ulaşabiliyor. Ayrıca modelin 0-100 km/s hızlanma süresine 4.4 saniye seviyesinde.

2022 BMW X3 M40i tasarımı

Tasarıma baktığımız vakit bizleri; 0.4″ inceltilen, daha ince farlara sahip. Modelin yenilenen böbrek ızgaraları ise önceki nesle göre daha büyük bir tasarıma kavuşuyor. Ayrıca yeniden tasarlanan arka stoplara ve daha sportif egzoz kaplamasına sahip.

M Sport Paketi ile tanıtılan model, Dark Shadow detaylara sahip. Bu detaylardan en çok göze çarpanı ise Dark Shadow renginde olan arka difüzörü. Bu difüzör ile modelin arka tamponu oldukça sportif bir görünüme kavuşuyor. Ayrıca modelde, M departmanından bildiğimiz yarasa ayna kapakları mevcut.

Jant tarafında kullanıcılara 20″ boyutunda alaşımlı jantlar standart olarak sunuluyor. Mavi veya kırmızı M spor frenler ile alınabilen model, standart olarak M direksiyon simidini kullanıcılara sunabiliyor. Ayrıca modelde M Sport Süspansiyonlarda standart olarak sunuluyor.

Son olarak 2022 BMW X3 M40i, 57.800 dolarlık bir fiyata sahip. X3 M varyantına baktığımız vakit ise 69.900 dolarlık bir fiyat etiketi bizleri bekliyor.

“Mazda, Toyota ortaklığı ile hibrit model üzerinde çalışıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version