Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW X1 Nurburgring’de görüntülendi

2022 BMW X1 Nurburgring'de görüntülendi 14

BMW tarafının lüks subcompact modeli olan 2022 BMW X1 Nurburgring pistinde görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Modelin rakipleri; Lexus UX, Mercedes-Benz GLA, Cadillac XT4, Volvo XC40 ve Audi Q3 modelleri olarak bilinmekte. Bununla birlikte model 2022 yılında alacağı yenilikler ile birlikte model segment içerisinde iddialı bir konum elde etmeyi hedeflemekte.

Marka modeli Nurburgring pistinde kamuflaj ile test etmekte. Bununla birlikte model kamuflajı ile birlikte kameralara yakalanmakta.

Tamamen yenilenen model eskisine nazaran daha büyük görünmekte. Ayrıca modelin xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ve önden çekiş sistemi seçenekleri ile gelmesi beklenmekte.

2022 BMW X1 hakkında bilinenler neler ?

Yaklaşan X1 hakkında oldukça çok söylenti mevcut. Bunlardan ilki iX1 olarak isimlendirilen ve muhtemelen normal dizel ve benzinli motor seçeneklerine ek olarak gelmesi beklenen elektrikli versiyon. Ayrıca bu söylenti geçen yıl BMW tarafından yapılan basın açıklaması ile onaylanmakta.

BMW tarafı modelin Almanya’daki Regensburg fabrikasında üretileceğini doğrulamakta. Bununla birlikte BMW iX1 modelinin Alman fabrikalarının her birinde bir elektrikli model üretme planına uygun olarak üretilmesi hedeflenmekte.

Son olarak 2022 BMW X1 modelinin ne zaman geleceği resmi olarak belirlenmiş değil. Fakat markanın iX1 modeli ile birlikte X1 serisini iki yıl içinde üretime alması beklenmekte.

“Elon Musk tam otonom sürüş aboneliği tarihini verdi” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version