Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW R18 B uzun yollara toz katmaya geliyor

2022 BMW R18 B uzun yollara toz katmaya geliyor 16

BMW, yeni motorsiklet modeli R18’i tanıttı. İki farklı versiyonu bulunan motorsiklet modeli, göz alıcı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu iki versiyonun isimleri ise “BMW R18 B ve R18 Transcontinental“.

Yeni 2022 BMW R18 B teknik özellikleri

BMW’nin yeni motorsiklet modelleri aynı motoru ortak olarak kullanıyor. 1.8 litre motordan güç alan her iki motorsiklet, 91 beygir güce ve 158 Nm torka sahip. 1800 cc motor hacmine sahip olan bu motorsikletler hız yapmaktan ziyade daha çok uzun yolda kullanmayı sevenlere hitap ediyor. Bunun yanı sıra orijinal R18’deki aynı üç sürüş modu (Rock, Roll ve Rain) bu yeni iki versiyonda da devam ediyor. Tekerleklerdeki alaşımlı döküm jantlar, önde bulunan çift diskli, arkada tek diskli fren, tümü dört pistonlu kaliperler de her iki motorsiklette de yer alan diğer parçalardan bazıları olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni 2022 BMW R18 B tasarımı

Yeni 2022 BMW R18 B

2022 BMW R18 B‘nin tasarımı daha çok bir kişiye yönelik olacak şekilde tasarlanmış. Diğer modele göre daha alçak bir cam ve ince bir koltuk ile dikkatleri çekiyor. Her iki modelde de ortak olarak bulunan 10.25 inç dokunmatik bir ekran ve dört adet yuvarlak analog gösterge yer alıyor.

Yeni 2022 BMW R18 Transcontinental

2022 BMW R18 Transcontinental‘in tasarımı ise 2 kişi ile birlikte yapılabilecek seyahatler için oldukça ideal. Motorsikletin arka kısmında bulunan oturma alanıyla birlikte konfor maksimuma çıkarılmış. Ayrıca arkadaki koltuğun hemen arkasında da depolama alanını artıracak bir bagaj da yer alıyor.

Her iki motorsiklet versiyonunda yolculuk deneyimini en üste çıkaracak Marshall ses sistemi ve 4 adet hoparlör yer alıyor.

Her iki versiyonda da aktif hız sabitleyici, yokuş kalkış yardımı ve geri vites yardımcısı gibi yeni özellikler opsiyonel olarak sunulacak. BMW’nin Otomatik Stabilite Kontrolü (ASC) ve motor sürtünme torku kontrolü gibi özellikler ise standart olarak gelecek.

BMW‘nin yeni motorsiklet modelleri ile ilgili ise şu an için herhangi bir fiyatlandırma açıklanmadı.

“Yeni BMW CE 04 e-scooter modeli tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version