Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW M3 Touring modelinin teaser görüntüleri paylaşıldı

2022 BMW M3 Touring modelinin görüntüleri ve bazı teknik detayları Instagram üzerinden resmi olarak paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW M GmbH hesabından paylaşılan görseller ile modelin yakıt tüketimi ve bazı teknik detayları kullanıcılara sunuldu. Bununla birlikte modelin şimdiye kadarki en pratik M3 olması hedefleniyor.

2022 BMW M3 Touring teknik özellikleri

Modelin şanzıman tarafında sekiz ileri otomatik şanzımana; M3 Competition xDrive sedan modeli gibi dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olması bekleniyor. Ayrıca resmi olarak paylaşılan verilerde modelin karışık yakıt tüketimi 10.3 lt/km seviyesinde. CO2 emisyonu tarafında ise model, 235 g/km seviyesinde.

Baktığımız vakit bizlerle paylaşılan bu detaylar modelin; Audi RS4 Avant ve Mercedes-AMG C63 Estate ile rekabet edebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte model daha iyi performansı ve geliştirilen güvenlik sistemleri ile kullanıcısını tatmin etmeyi hedefliyor. Ayrıca modelin M departmanına ait olduğunu unutmamak gerekiyor.

Alman otomobil üreticisi gönderisinde şu açıklamaya yer verdi;

“Aynı büyük güç, heyecan verici yeni şekil” yazıyor. Bu, Touring’in Competition modellerinde bulunan ikiz turbo 3.0 litrelik sıralı altı motorun en güçlü varyantını kullanacağı anlamına gelebilir.”

Son olarak kamuflajlı prototip üzerinde yazan “Bring it on” Nürburgring çıkartmaları; modelin belki de bir tur rekoruna hazırlandığı fikrini akıllara getiriyor. Bununla birlikte modelin 2022 yılının sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

“2022 Mercedes-AMG SL modeli kamuflajsız olarak sızdırıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version