Site icon Dijital Tekerlek

Üretilmeyeceği söylenen BMW M3 Touring testlere başladı!

2022 BMW M3 Touring

Birkaç hafta önce BMW M3 Touring modelinin üretilmeyeceği markaya yakın kaynaklar tarafından iddia edildi. Bu iddialardan birkaç gün sonra BMW M Instagram hesabından ilginç bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda M3 Touring modeli test sürüşü için yola çıkarken görüntülendi.

23 Eylül’de tanıtımı gerçekleştirilecek olan iki BMW M modeli M3 ve M4 Sedan’ın ardından M4 Cabrio modelini görmeyi bekliyoruz. Birkaç ay önce görselleri sızdırılan M4 Cabrio’dan sonra da M3 Touring modelini göreceğiz.

BMW M3 Touring tasarımı

İlk görsellerden yola çıkarak karşımızdaki M3 Touring modelinin tasarımını inceleyecek olursak en çok dikkat çeken kısım tabii ki de Yeni 4 Serisi ile hayatımıza giren devasa böbrekler oldu diyebiliriz. Tasarım olarak hayranlarını ikiye ayıran bu böbrek tasarımı M3 ve M4 Sedan modellerinde de yerini alıyor. Artık bu tasarıma alışırsak iyi olur aslında. Çünkü BMW M tasarımcıları devasa böbrekleri oldukça sevmiş gibi görünüyor.

Böbreklerin hemen altına inecek olursak bizi biraz daha kanatlara dağılmış ve alçak bir tampon karşılıyor. Arka tarafı çok belli olmasa da standart 3 Serisi stop lambaları kullanıldığını görüyoruz. Agresif arka tampon tasarımının yanı sıra dikkatlice incelendiğinde arkadaki dörtlü egzoz çıkışı da fark edilebiliyor.

BMW M3 Touring teknik özellikleri

BMW M3 Touring modelinde M TwinPower turbo motorunun yer alacağını biliyoruz. Çift turbo 3.0 litrelik altı silindirli motorun, M3 Touring’e ne kadar güç vereceği ise belirsizliğini koruyor.

Resmi olmayan duyumlara göre M3 Touring modelinin gelişimini iki yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor. Bu da en erken 2022 yılında yeni M3 Touring ile karşılaşacağımızı doğruluyor.

2020 BMW 4 Serisi ile tanışın!

Exit mobile version