Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW M3 CS/CSL Nürburgring’de görüntülendi

2022 BMW M3 CS/CSL Nürburgring'de görüntülendi 1

BMW tarafının merakla beklenen 2022 BMW M3 CS/CSL modeli test edilirken kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni M3 ve M4 modellerinin resmi olarak satışa sunulması ile birlikte gözler CS ve CSL modellerine dikilmiş vaziyette. M4 CS/CSL modelinin Nürburgring’de test edilmesinin ardından M3 modelinin daha sert bir çeşidi test esnasında görüntülendi

Aşağıdaki videoya baktığımız vakit bizleri yüksek oranda kamuflaj içeren bir prototip bekliyor. Bununla birlikte bu kamuflaj, modelin bir çok detayını kapatsa dahi; bazı ayırt edici özellikler yine de gözlere çarpıyor.

Örneğin modelde dikkatleri biraz daha belirgin bir dudak spoyleri mevcut görünüyor. Bununla birlikte tekerlekler de daha büyük görünüyor. Ayrıca modelin fren kaliperleri de oldukça dikkat çekici.

Eğer tahmin edildiği gibi bu model M3 modelinin daha güçlü hali ise modelde; 3.0 litrelik çift turbo şarjlı sıralı altı silindire sahip motorun yer alması bekleniyor. Bununla birlikte de modelin 503 beygir güce, 650 Nm tork değerine sahip olması gerekiyor.

Model muhtelemen sahip olacağı karbon fiber parçalar ile birlikte daha hafif bir hale gelmeyi hedefliyor. Ayrıca markanın ilave gücü tamamlamak adına süspansiyon ve fren tarafında da iyileştirmelere gideceği düşünülüyor.

Son olarak video içerisinde yer alan 2022 BMW M3 CS/CSL modelinin normal M3 ve M4 modellerinde olduğu gibi sekiz ileri otomatik şanzımana sahip olduğu düşünülüyor olsa dahi halen altı ileri manuel şanzımanın model ile sunulacağına dair umutlar mevcut.

“2021 Renault Captur E-Tech Hibrit fiyatı ile dikkat çekiyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version