Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW M135i xDrive güncelleniyor!

2022 BMW M135i xDrive daha iyi bir sürüş deneyimi için şasi tarafında iyileştirmelere kavuşuyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW tarafı oldukça sevilen hot hatchback modelinin güncellenen versiyonunu piyasaya sürdü. Bununla birlikte yeni versiyon şasi tarafında bazı iyileştirmelere ve yeni bir egzoz notasına sahip. Güncellemeler tüm yeni BMW M135i modellerine uygulanacak.

2022 BMW M135i xDrive teknik özellikleri

Motor tarafında 302 beygir güce, 450Nm tork değerine sahip, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli benzinli motora sahip. Bununla birlikte xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan model oldukça sportif plan sürüş deneyimini kullanıcısına başarılı bir şekilde aktarabiliyor. Şanzıman tarafında bizleri sekiz vitesli otomatik bir şanzıman bekliyor.

Güncellemeler

Şasi yükseltmeleri tarafında bizleri; ön salıncaklar için yeni yuvalar ve ön tekerlekler için ince ayarlı kamber detayı bekliyor. Özellikle bu ayarlar sayesinde modelin viraj performansı bir hayli artıyor.

Yaylar ve amortisörler yeniden kalibre edilirken; arka takip ve kontrol kollarının bağlantıları da değiştirildi. Bu sayede modelin gövdesinde bulunan yuvarlanma hissiyatı oldukça azaltıldı. Ayrıca direksiyon hissiyatı da daha iyi bir seviyeye getirildi.

İç tarafta yapay olarak geliştirilen yeni egzoz sisteminden başka herhangi bir iyileştirme mevcut değil. Bununla birlikte gaz pedalına bağlı olan sensörler ile stereo aracılığıyla yapay notalar kullanıcılara iletilebiliyor.

Güncellemeler ile kullanıcılar ekstra olarak bazı BMW Individual renk seçeneklerine de kavuşuyor. Serinin renk yelpazesine; Sao Paulo Sarısı, metalik Donmuş Turuncu ve Donmuş Saf Gri renk seçenekleri ekleniyor.

“Otomobilinizin doktoru olabileceğiniz 10 öneri” başlıklı listemizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version