Site icon Dijital Tekerlek

2022 BMW 2 Serisi Coupe Goodwood’da tanıtılacak

2022 BMW 2 Serisi Coupe Goodwood'da tanıtılacak 6

Tamamen yeni 2022 BMW 2 Serisi Coupe modeli 8 Temmuz’da Goodwood Festival of Speed’de tanıtılacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Markanın oldukça önem verdiği ve bir çok kişi tarafından merakla beklenen 2 Serisi Coupe modeli yeni i4 Sedan ve iX SUV EV modelleriyle birlikte görücüye çıkacak. Bununla birlikte model West Sussex etkinliğinde ilk kez görücüye çıkacak. Ayrıca modelin gelişmiş yol tutuşunu sergilenmesi için festival ziyaretçileri modeli çalışırken görebilecekler.

2022 BMW 2 Serisi teknik özellikleri belli mi?

Yalnızca kamuflajın çıkması beklenirken marka tarafından en çok merak edilen teknik detaylara ilişkin açıklamalar geldi. Bununla birlikte model M240i versiyonu bazında mevcut M240i modelinden 19 beygir daha güçlü ve 374 beygir gücünde. Ayrıca model 497 Nm tork değerine sahip olacak. Model bu gücü 3.0 litrelik, turbo şarjlı, sıralı altı silindir ile sunabilecek.

Modelin tanıtımı iX ve i4 modelleriyle birlikte Goodwood’da yapılacak. Bununla birlikte organizasyonda BMW M4 Competition x KİTH modeli de sergilenecek. Bu modelin 150 adet ile sınırlı olduğunu ve oldukça özel olduğunu belirtmek gerek.

Son olarak bu organizasyon içerisinde; 2022 BMW 2 Serisi Coupe modelinin yanı sıra, Lotus Emira, Genesis G70 Shooting Brake ve Toyota GR 86 gibi modellerde sunulacak.

“Türkiye Grand Prix’si tekrardan 2021 Formula 1 takviminde” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version