Site icon Dijital Tekerlek

2022 Bentley Flying Spur yeni seçeneklere kavuşuyor

2022 Bentley Flying Spur yeni seçeneklere kavuşuyor 9

Bentley tarafında 2022 Bentley Flying Spur modelinin donanım seçeneklerini genişletiyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2022 Bentley Flying Spur yenilikleri neler?

Bentley fabrikada takılan bazı donanımlar ile birlikte modeli revize ediyor. Bununla birlikte modelin aldığı en büyük yenilik “City Specification” paketi olarak görülmekte. Modele bu paket standart olarak geliyor. Model bu paket ile birlikte elektrikli bagaj kapağı, üstten görüş kamerası, otomatik karartmalı aynalar, trafik işareti tanıma ve su birikintisi aydınlatması gibi bir dizi ekstra teknolojiye kavuşuyor.

Bentley güncelleme ile birlikte modele Aid Ioniser eklemekte. Bu sayede model negatif yüklü parçacıkları klima sistemine iterek toz ve kirletici maddelerin bir araya toplanıp en yakın yüzeye yapışmasını sağlayabiliyor. Bu özellik modelin kabin havasının kalitesini arttırıyor.

Model Yeni Kambriyen Grisi boya ve Liquid Amber, Dark Burr Walnut veya Tamo Ash renklerinde yeni açık gözenekli gösterge paneli kaplamaları dahil olmak üzere bir çok özelleştirme seçeneği sunabiliyor.

Marka ayrıca gürültü, titreşim ve sertliği iyileştirmek için; modelin iç mekanında ESI Group şirketiyle birlikte çalıştı. Bununla birlikte işbirliği sayesinde markalar havadan gelen seslerin ve lastik gürültüsünün araca nerede filtrelendiğini bulmak için sanal akustik tesleri yapabildiler.

2022 Bentley Flying Spur modeli motor seçeneği tarafında iki seçeneğe sahip olmaya devam ediyor. 6.0 litrelik W12 motor 626 beygir güç, 900 Nm tork değerine sahip. 4.0 litrelik V8 motor ise 542 beygir güç, 770 Nm tork değeri üretebiliyor. Ayrıca model şanzıman tarafında sekiz vitesli otomatik şanzımana sahip.

“Ferrari 488 Pista üzücü bir kazaya karıştı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version