Site icon Dijital Tekerlek

2022 Bentley Continental GT S tanıtıldı

Sürüş odaklı geliştirilen 2022 Bentley Continental GT S, GT coupe ve cabrio GTC modellerinin bulunduğu ürün gamına dahil olacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Resmi olarak paylaşılan görüntüler ile beraber duyurulan modelin video içerisinde detaylı olarak yakından görülen yeri direkt olarak jantları. Bununla birlikte model, kırmızı fren kaliperleri ve 440 milimetre çapındaki karbon seramik fren diskleri ile dikkatleri çekmeyi başardı.

2022 Bentley Continental GT S teknik özellikleri

Motor tarafında 4.0 litrelik çift turboşarjlı V8 motor kullanılmaya devam edilirken; güç çıktısı noktasında mevcut GT versiyonunun sahip olduğu 542 beygir, 770Nm tork değerini aşması bekleniyor. Bununla birlikte direkt olarak sürüş deneyimine odaklanan modelin tasarım tarafında da çarpıcı görsel detaylara odaklanması bekleniyor.

2164 kilogram ağırlığa sahip olan modelin sürüş odaklı olması zor olarak görünsede, Bentley bu alanda kendini kanıtladığı modelleri ile kullanıcıların güvenine halihazırda sahip.

Son olarak modelin, GT Speed versiyonu ile standart GT versiyonunun arasında olacak bir fiyat ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

“Honda tarafında beklenmeyen üretim verileri”

Exit mobile version