Site icon Dijital Tekerlek

2022 Audi A3 Citycarver test halindeyken görüntülendi

Audi, ürün gamı içerisinde Q2 ve Q3 SUV modelleri arasına yerleştirmeyi planladığı 2022 Audi A3 Citycarver modeli test aşamasında kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

A3 Sportback modelinin yerden daha yüksek versiyonu olan Citycarver; eşiklerini ve tamponlarını kaplayan kamuflajı ile görüntülendi. Bununla birlikte model genel itibariyle tasarım tarafın A1 Citycarver modelini takip ediyor.

2022 Audi A3 Citycarver tasarımı

Tasarım tarafına baktığımız vakit bizleri; yüksek bir sürüş yüksekliği, plastik kaplamalar ve kalın ön ve arka tamponlar bekliyor. Bununla birlikte jant tarafında ise Allroad varyantlarında gördüğümüze benzeyen bir jant tasarımı kullanıcılara sunulacak.

Aldığı yeni makyaj ile A3 eskisine göre daha sağlam bir görünüm kazandırıyor. Bununla birlikte modelin boyutlarına baktığımızda ise; model 4,3 metre uzunluğunda. Yani model Q3’e göre 200 mm daha kısa, Q2 modeline göre ise 110 mm daha uzun.

2022 Audi A3 Citycarver teknik özellikleri

Dördüncü nesil A3 hatchback modeli ile aynı MQB temelleri üzerine inşa ediliyor. Bununla birlikte motor yelpazesi tarafında ise A3 hatchback ile aynı motor yelpazesine sunuluyor. Model en baz versiyon olarak 1.0 litrelik, 108 beygir güç üretebilen benzinli bir motora sahip. 1.5 litrelik, 148 beygir güç üretebilen motor seçeneğini ise orta sınıf olarak tanımlayabiliriz. Dizel tarafında ise model, 2.0 litrelik dört silindirli bir motor seçeneğine sahip olacak.

Son olarak teknoloji tarafında model A3 hatchback ile aynı kuruluma sahip. Yani modelde 12.3″ boyutunda dijital gösterge paneli ile 10.1″ boyutunda bir ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi bulunuyor.

“2022 Opel Astra Sports Tourer modeli tanıtıldı”

Exit mobile version