Site icon Dijital Tekerlek

2021 yılının en iyi kompakt SUV modelleri

2021 yılının en iyi kompakt SUV modelleri 9

Kompakt SUV modelleri özellikle son zamanlarda oldukça popüler. Bu yüzden bu segmentte rekabet de oldukça fazla. 2021 yılının en iyi kompakt SUV modellerine gelin birlikte göz atalım.

1. Cupra Formentor

Bildiğiniz üzere Cupra, Seat markasının spor bölümü olarak kullanılmaktaydı. Volkswagen tarafında kullanılan “R” gibi. Fakat bugün Cupra, Seat tarafına çok daha atletik bir marka gibi görünüm kazanmaya başlamakta. Formentor modelin motor tarafında bakımından yeni Golf R modelinde kullanılan 2.0 TFSI motoru yer almakta.

2. Seat Ateca

2021 Seat Ateca

Seat tarafının SUV pazarında elini güçlendiren model adeta sınıfında lider. 2020 yılında aldığı güncellemeler ile dikkatleri tekrar toplamakta. Ayrıca model 24.000 Sterlin değerindeki iddialı fiyatı ile oldukça kullanışlı görünmekte.

Model ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

3. Volkswagen T-Roc

Volkswagen tarafının bu segmente girdiği ilk model olan T-Ric modeli oldukça etkileyici bir iç mekan ve kullanım özellikleri sunmakta. Model fiyat konusunda da oldukça iyi olsa da Skoda Karoq ve Ateca modelleri fiyat konusunda halen daha iddialı.

Model ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

4. BMW X2

BMW tarafında X yelpazesinin son üyesi olan model pratikliğe ve sürüş yüksekliğine önem veren bir model. Ayrıca model direksiyon hissiyatı ve gövde kontrolü konusunda oldukça başarılı.

5. Mazda CX-30

Mazda MX-30 modeli rahat kullanımı ve iç tasarımı oldukça başarılı bu konuda belki de Cupra ile mücadele edebilecek durumda görünmekte. Ayrıca model konsept olarak ta model karmaşık değil.

6. Toyota C-HR

Toyota için model bu segment adına tasarımı ile adeta yeni bir soluk kazandırmakta. Ayrıca model Ateca gibi oldukça sportif ve dinamik bir görünüme sahip. Son olarak belirtmek gerekir ki model teknolojik anlamda da oldukça dolu.

Model ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

7. Hyundai Tucson

Güney Koreli otomobil üreticisi tarafından üretilen model dördüncü nesli ile değişime uğramıştı. Bu sayede model tasarım tarafında güncel bir görünümü yakalamakta. Ayrıca modelin iç ortamı da oldukça hoş görünmekte.

Tucson N Line görünümüne buradan ulaşabilirsiniz.

8. Nissan Qashqai

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan model özellikle ülkemizde oldukça çok tercih edilmekte. Özellikle yakıt verimliliği ve iç konforu sayesinde bizlerin dikkatini çekmeyi başarmakta diyebiliriz.

Modelin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

9. Kia Xceed

Standart Ceed modelinin başarısı üzerine çıkarılan model gerçekten oldukça başarılı bir ivmeye sahip. Xceed Crossover modeli ciddi anlamda Kia tarafının ihtiyaç duyduğu bir modeldi. Fakat model segmenti dolayısıyla çok duyulmamış idi. Fakat modelin akıcı sürüş deneyimi kullanıcıları kendisine çekmekte.

Model ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

10. Skoda Karoq

Elbette Skoda dendiği vakit akıllara fiyat-performans gelmekte. Karoq modelinin öne çıkan en büyük özelliği şüphesiz aileler için sunduğu kullanışlı detaylar. Aslında baktığımızda model bir çok açıdan Ateca modeline benzemekte.

Model ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün sizlerle 2021 yılının en iyi kompakt SUV modellerinden bazılarının bulunduğu liste ile birlikteydik. Önümüzdeki günlerde bu şekilde diğer segmentlere de değineceğiz. Önce sağlıkla, sonrasında bizi takipte kalın.

Exit mobile version