Site icon Dijital Tekerlek

2021 yılında bizi bekleyen 10 otomobil

2021 yılında bizi bekleyen 10 otomobil 12

2021 senesinde beklentilerin doğrultusunda yollarda görebileceğimiz kendi görüşlerimize göre seçtiğimiz 10 otomobil. Gerçekten beklenen modeller arasında çok dikkat çeken otomobiller var, gelin birlikte listeyi inceleyelim.

Volkswagen Golf R

Eski nesillerine göre şimdiye kadar üretilen en güçlü seri üretim Golf olarak geri dönüyor. Geçtiğimiz sene sekizinci nesli satışa sunulan Golf modelinin R serisi şüphesiz çok dikkat çekiyor.

Toyota Hilux

Değişen dizel motoru ile Hilux elektrik ve şasi konusunda aldığı bazı yenilikler ile birlikte 2021 senesinde bizleri bekleyen otomobiller arasında. Ayrıca belirtmek gerek ki aldığı revizyonlar ile birlikte arazi dışındaki konumu yükseliş gösterecektir.

BMW M3-M4

BMW M3, BMW M4 modelleri kasalarına aldıkları değişimle en çok beklenen otomobiller arasında gösterebileceğimiz iki model. Büyütülmüş ızgaralar ile otomobillerin aldığı bir diğer önemli yenilik ise standart olarak arkadan çekişli olarak sunulacak modellerde ilk defa isteğe bağlı olarak eklenecek bir M düğmesi ile dört tekerlekten çekiş sistemine geçiş yapabilecekler.

Audi Q5 Sportback

Daha havalı, coupe  tarzı bir gövdeyle B sütunundan itibaren yeniden tasarlanan Q5 modeli de bizi bekleyen araçlar arasında. Ayrıca aracın turbosarjlı bir dizel ile kombin edilmiş hibrit seçenekleri de piyasaya sunulacaktır.

Fiat 500e

Fiat başarılı olarak nitelendirilen 500e modelinin üzerinde yaptığı çalışmalar ile birlikte Retro tarzını koruyan elektrikli bir hale getirdi. Eski model hala satışta olduğu halde yaptıkları bu hamle oldukça cesurca.

Mercedes-Benz C-Serisi

Tamamen değişen C serisi her zamanki gibi çok sayıda seçenek ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Ayrıca Mercedes elbette geliştirdiği hibrit teknolojilerini bu araç ile de kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyor.

2021 Mercedes-Benz S-Serisi ülkemize giriş yaptı. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Peugeot 508 PSE 

Peugeot markasının elektrikli performans çatısı altında bulunacak olan ilk araç olarak bizi bekleyen 508 PSE’nin teknik özelliklerinin oldukça yeterli olacağı düşünülüyor.

Bentley Bentayga Hibrit 

Bentley markasının popüler modelinin daha da genişleterek daha geniş kitlelere ulaşmak markanın en büyük amacı olmalı. Ayrıca Bentayga, Bentley markasında şimdiye kadar kullanılmış en küçük motora sahip araç olacak.

2021 Bentley Bentayga Hibrit özellikleri açıklandı. Buradan detaylara ulaşabilirsiniz.

Mercedes-Maybach GLS

Dünyanın en lüks tankı olarak nitelendirilen Mercedes-Maybach GLS bu sene kullanıcılarına kavuşuyor. Doğal olarak içerisinde akla gelebilecek tüm özellikler mevcut diyebiliriz. .

Alfa Romeo Giulia GTA

Aracın çok başarılı olan teknik özelliklerinin yanı sıra aracın gövdesinin büyük kısmında ve bazı önemli mekanik kısımlarında kullanılan karbon fiber malzeme sayesinde 100 kilogram gibi bir hafifletme sağlanmış. Bu hafiflemenin de performansa etkisi şüphesiz muazzam olacaktır.

Exit mobile version