Site icon Dijital Tekerlek

2021 Volkswagen Transporter T6.1 Sportline tanıtıldı

2021 Volkswagen Transporter T6.1 Sportline tanıtıldı 4

Volkswagen tarafının uzun yıllardır üretimine devam ettiği ve ülkemizde oldukça sevilen 2021 Volkswagen Transporter modeli bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen, Transporter T6.1 serisini daha amaca yönelik bir stil kazandırmak adına modele; hem içeride hem de dışarıda bir dizi yükseltme sağlamakta. Bu sayede model Sportline isimli yeni donanımı ile sportif bir görünüme sahip olmakta.

Model son zamanlarda beliren sportif minibüsler isimli büyüyen pazar içersinde yerini alırken; muhtemelen en büyük rakibi Ford Transit Custom MS-RT olacaktır.

2021 Volkswagen Transporter T6.1 tasarımı

Yeni modelin tasarımına baktığımız vakit aslında Highline donanım paketinin üzerine dayanan yeni hamleler göze çarpmakta. Ön kısımda yer alan kırmızı kontrast ızgara şeridi modele farklı bir hava katmakta. Bununla birlikte modelde aydınlatmalı yan çubuklar mevcut. Ayrıca arka tarafta yer alan spoyler ile modelin sportifliği arkaya kadar devam etmekte. Ek olarak jant tasarımı tarafında 18″ boyutunda alaşımlı jantlar bizleri karşılamakta.

İç kısıma geldiğimiz vakit ise ısıtmalı ön koltuklar için Nappa deri ve süet kombinasyonu yer almakta. Ayrıca DAB radyo, klima kontrolü ve navigasyon gibi özelliklerin bulunduğu bilgi-eğlence sistemi ekranının Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip olması oldukça güzel haber.

Model renk tarafında da kullanıcılara yenilikler sunmakta. Indium Grey, Fortana Red, Ravenna Blue ve Copper Bronze renk seçenekleri arasında yer almakta. Bununla birlikte Volkswagen özel çıkartmalar, siyah alaşımlı jantlar, renkli camlar ve Eibach coilover süspansiyonun yer alacağı Sportline Black Edition modelini de yayınlamakta.

2021 Volkswagen Transporter T6.1 teknik özellikleri

Model teknik açıdan herhangi bir geliştirmeye maruz kalmamakta. Bununla birlikte model 201 beygir güce, 2.0 litrelik TDI motor sayesinde sahip olmakta. Ayrıca şanzıman tarafında yedi vitesli DSG şanzımanı yer almakta. Modelin 0-100 km/s hızlanma süresi ise 8.9 saniye gibi bir süre.

Son olarak 2021 Volkswagen Transporter TD6.1 modelinin fiyatı 42.940 sterlinden başlamakta. Sportline Black Edition paketi ise 49.450 sterlin başlangıç fiyatına sahip.

“2021 Volkswagen Golf Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version