Site icon Dijital Tekerlek

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid satışa hazır! İşte özellikleri ve fiyatı

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid satışa hazır! İşte özellikleri ve fiyatı 22

Avrupalı çevreci otomobil müşterilerinin artık yeni bir plug-in hibrit SUV seçeneği var. 2021 Volkswagen Tiguan eHybrid artık resmi olarak satışa hazır. İşte 2021 Volkswagen Tiguan eHybrid fiyatı ve özellikleri.

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid teknik özellikleri

2021 Tiguan serisine katılan yeni otomobil, 1.4 litrelik TSI benzinli motoru ve bir elektrik motoru ile beraber kullanıcılara sunuluyor. 245 beygir güç ve 400 Nm tork üreten 2021 Tiguan eHybrid, ürettiği gücü altı ileri otomatik DSG şanzıman ile tekerleklere iletiyor. Ayrıca otomobilin tabanındaki lityum iyon piller yeterince şarj edilmişse ve ortam sıcaklığı -10 derecenin üzerindeyse otomobil elektrikli motoru ile başlayacak şekilde programlanmış.

Sıfır emisyon sürüş modunda toplam 50 kilometre yalnızca elektrik motoru ile yol alabilen Tiguan eHybrid SUV modelinin iki aks arasında olan aküsünü, müşteriler isterlerse hızlı şarj istasyonlarında isterlerse de evlerinde rahatlıkla şarj edebilirler.

Plug-in hibrit motor, aküyü şarj edebiliyor, gerekirse içten yanmalı motoru tamamen devre dışı bırakabiliyor veya içten yanmalı motora ek güç sağlayabiliyor. Ayrıca sadece prizden değil, frenleme ile de enerjisini depolayabiliyor.

2021 Tiguan eHybrid SUV modelinin standart donanımları arasında 17 inç alaşım jantlar, tavan rayları, üç bölgeli klima kontrolü, dijital gösterge paneli, deri iç kaplama, çok işlevli direksiyon simidi, 6 vitesli çift kavramalı şanzıman, otonom acil fren ve ön ve arka park sensörleri bulunuyor. Ayrıca tüm Tiguan modellerinde LED farlar, yağmur sensörlü silecekler, cep telefonu arayüzü ve şerit tutma yardımcısı standart olarak bulunuyor.

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid fiyatı

2021 Volkswagen Tiguan eHybrid’in ön satışlarının başladığı Almanya’da PHEV SUV, Life, Elegance ve R-Line adlı üç donanım seviyesinde sunuluyor. Fiyatlandırma ise 51.508 dolar’dan başlıyor.

2021 Alfa Romeo Giulia ve Stelvio satışa hazır! İşte özellikleri ve fiyatları

Exit mobile version