Site icon Dijital Tekerlek

2021 Volkswagen Tiguan Allspace makyajı bugün tanıtıldı

2021 Volkswagen Tiguan Allspace makyajı bugün tanıtıldı 19

Volkswagen tarafında oldukça sevilen 2021 Volkswagen Tiguan Allspace makyajı resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen revize edilen Tiguan Allspace modelinin siparişleri bu ay sonunda almayı planlıyor. Bununla birlikte marka modelleri Ekim ayında teslim etmeyi planlıyor.

Tiguan Allspace tasarımı

Model giriş seviyesinde 17″ boyutunda alaşımlı jantlara, siyah tavan rayları ve gümüş bir alt bölmeye sahip. Bununla birlikte Life modellerinde çok işlevli deri direksiyon simidi, gümüş anodize tavan rayları, elektrikli bagaj kapağı ve 10.25″ boyutunda dijital gösterge paneli mevcut.

Elegance modellerinde 19″ alaşımlı jantlar ve 30 renkli ambiyans aydınlatma sistemi bulunuyor. R-Line varyantları sportif gövde kiti, bir R-Line spor direksiyon simidi ve alüminyum pedallarla birlikte geliyor. İkinci seçenek, otomobilin tüm dış kaplamasını siyah detaylarla değiştiren stil paketi şeklinde.

Volkswagen Tiguan Allspace modeli için opsiyon listesini bir hayli genişletti. Bununla birlikte alıcılar panoramik sunroof’a, perfore deri döşemeye, renkli bir baş üstü ekrana, masaj yapabilen koltuklara ve Harman Kardon ses sistemine sahip olabilirler.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace teknik özellikler

Modelin motor yelpazesi standart modeller ile hemen hemen aynı. Bununla birlikte model giriş seviyesinde; 1.5 litrelik 148 beygir güç üretebilen ve 250 Nm tork değerine sahip benzinli motora sahip. Diğer bir seçenekte 2.0 litrelik turbo şarjlı 187 ve 242 beygirlik motora sahip benzinli motor. Ayrıca model dizel olarak 2.0 litrelik 148 ve 197 beygir güç versiyonlara sahip motor seçeneğine de sahip.

Model yedi vitesli otomatik şanzıman ile eşleştirilirken çekiş sistemi tarafında dört tekerlekten çekiş sistemine sahip.

Son olarak modelin fiyatının yaklaşık 36.000 Euro seviyesinde olması bekleniyor.

“2022 Bentley Flying Spur yeni seçeneklere kavuşuyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version