Site icon Dijital Tekerlek

2021 Volkswagen Polo makyajı 22 Nisan öncesinde görüntülendi

2021 Volkswagen Polo makyajı 22 Nisan öncesinde görüntülendi 9

2021 Volkswagen Polo modeli alacağı makyaj öncesinde kendini gösterdi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen tarafı 2021 Polo modelini 22 Nisan tarihinde tanıtacağını doğrulamakta idi. Bununla birlikte marka lansman öncesinde modelin ön tarafını gösteren resmi bir sunum yayınlamakta.

Görsele baktığımız vakit dikkatleri ilk olarak LED DRL imzası çekmekte. Bununla birlikte daha ince olan far tasarımı da oldukça güzel görünmekte. Ayrıca önde logo ile genel tasarımı birbirine bağlayan ince şerit bütünlüğü sağlamakta.

2021 Volkswagen Polo tasarımı

Modelin yılın başında esinlendiği Golf 8 modelinin tasarım izleri daha önce görüntülenen görsellerde oldukça belliydi. Bununla birlikte modelin bagaj kapağı çok daha yumuşak hatlara sahip. Ayrıca yeni tampon ve sahte egzoz trimi olan farklı bir difüzör ile tasarım arka tarafta sonlandırılmakta.

Güncellenen modele muhtemelen yeni jant seçenekleri ve renk paletine eklenen yeni renk seçenekleri gelecek.

Volkswagen tarafının Ford Fiesta, Peugeot 208 ve Mazda 2 gibi modelleri ile rakip olan Polo modelinin henüz iç detayları görülmemekte. Fakat net bilgilere 22 Nisan tarihinde yapılacak resmi sunum ile ulaşabileceğiz.

Motor seçeneklerine güncelleme gelecek mi ?

Model motor tarafında hafif bir hibrit desteği ile birlikte GTI motor seçeneğine devam etmesi beklenmekte. Bununla birlikte model 2021 Ibiza modeli ile benzer benzinli motor seçeneklerine sahip olması beklenmekte. Ayrıca bir diğer konusu da modelin bilgi-eğlence sistemi tarafında alacağı herhangi bir yenilik olup olmadığı.

Son olarak ülkemizde de oldukça çok tercih edilen modelin alacağı makyajı en net haliyle 22 Nisan tarihinde görmemiz mümkün olacak.

“Yeni Mercedes-Benz C-Class: Mini Maybach” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version