Site icon Dijital Tekerlek

2021 Volkswagen Golf R Estate testlerde görüntülendi

2021 Volkswagen Golf R Estate testlerde görüntülendi 4

2021 Volkswagen Golf R Estate modeli Nürburgring içerisinde test halindeyken görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen Golf R Estate daha agresif tasarımı ve 316 beygir gücü ile kısa süre içerisinde satışa sunulmaya hazırlanılmakta.

2021 Volkswagen Golf R Estate tasarımı

Model R departmanının geleneksel mavi boyasıyla bizlerle. Bununla birlikte modelin ön kısmında piyasaya yeni sürülen Golf R ile aynı derin tampon yer almakta. Ayrıca motoru soğutmaya yardımcı olmak için daha büyük bir ızgara da modelin ön kısmında konumlandırılmakta.

Jant tarafına baktığımız vakit büyük alaşımlı jantlar ile geleneksel mavi renginde kaliperler beklemekte. Bununla birlikte modelin frenleri içinde geliştirmeler elbette mevcut.

Modelin arka tarafına baktığımızda ise dört çıkışlı egzoz sistemi oyulan tampona yerleştirilmekte. Bununla birlikte 3.100 sterlin değerinde Akrapovic egzoz sistemi opsiyon listesinde yer almakta.

2021 Volkswagen Golf R Estate teknik özellikleri

Model motor tarafında 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli bir motora sahip. Bununla birlikte şanzıman tarafında ise yedi ileri DSG çift kavramalı otomatik şanzıman yer almakta. Çekiş sistemi ise elbette dört çeker şeklinde. Tüm bunlarla birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 4.7 saniye.

Model normal bir Golf Estate ile karşılaştırıldığında ise 15 mm daha düşük sürüş yüksekliğine sahip.

Volkswagen Araç Dinamikleri Yöneticisi tarafından belirtilenlere göre; tüm MK8 performanslı Golf modellerine eklenen XDS elektronik diferansiyel kilidini ve süspansiyonu tarafında 15 farklı ayar sunmakta olan Dinamik Şasi Kontrolü uyarlanabilen amortisörlere entegre edilmekte. Bu nedenle bu özelliğin Golf R Estate modelinde de yer alması beklenmekte.

Son olarak dodel bagaj hacmi konusunda sahip olduğu 611 litrelik hacmi ile gerçekten geniş aileler için oldukça iyi bir seçenek.

“2021 Volkswagen Golf Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version