Site icon Dijital Tekerlek

2021 Volkswagen Golf R Estate görüldü!

2021 Volkswagen Golf R Estate görüldü! 14

Bu, beş kapılı Volkswagen Golf R ile aynı daha derin ön tamponu açıkça kullanan ve motoru soğutmaya yardımcı olmak için daha büyük bir ızgaraya sahip olan yeni station vagon modeline ilk sıcak bakışımız. İşte 2021 Volkswagen Golf R Estate.

Daha sportif bir yapısı var

Daha büyük alaşım jantlar, R departmanının daha büyük diskleri kenetleyen mavi fren kaliperlerini sarıp sarmalıyor ve bu da daha küçük Golf estate’e kıyasla yükseltilmiş bir fren sistemi anlamına geliyor. R versiyonunun bu son aşama prototip versiyonu da biraz daha ince yan pervazlara sahip.

Hızlı bir menzil genişlemesinin bir parçası olarak, R bölümü, R modelleri arasında daha fazla mesafe bırakan bir dizi şasi ayarının yanı sıra, EA888 motorunun (hibritleştirilmiş V6 Touareg R hariç tüm modeller için) daha güçlü bir versiyonunu başlattı.

Golf seviyorsanız sizi büyüleyebilir!

Bu nedenle, 2021 Volkswagen Golf R estate, yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman aracılığıyla her iki aksa gönderilen ve yarıştan esinlenen bir tork yönlendirme sistemi ile her bir tekerleğe değişken şekilde dağıtılacak 2.0 litrelik turbo dörtten 316bhp ve 430 Nm tork motora sahip.

Hatchback için ince şasi ayarları, R station’ın dinamik performansını artırmak amacıyla neredeyse kesinlikle vagonda da sunulacak. Örneğin, ön aks kamber 1,3 derece, dengeleyici ve yay oranları % 10 ve ön fren diskleri 17 mm kadar artırılacak. Diğer taraflarda, ön alt şasi bir önceki versiyona göre 3 kg daha hafif olacak..

2021 Golf R estate vagon’un daha küçük ve daha hafif hatchback kadar hızlı olmasını beklemiyoruz, ancak 5,0 saniyenin altında 0-100 km kat edebileceği de söylenenler arasında.

Normal bir Golf Estate ile karşılaştırıldığında sürüş yüksekliğinde 15 mm’lik bir düşüş dahil olmak üzere 2021 Volkswagen Golf R Estate için aynı şasi ayarlamalarını bekliyoruz. Ayrıca, 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi için tork vektörü, çevikliği yeterince artırmak için arka tekerlekler arasında torku dağıtabilen yeni bir düzene sahip olmalı.

İçinin de dışı kadar iyi tasarlanmış olduğunu düşünüyoruz!

Yeni Alman’ın içini henüz görmedik, ancak R klasmanı için mavi süslemeler, spor direksiyon simidi, çelik pedallar ve merkezi dokunmatik ekran için yeni ekran modları gibi yeniliklerin daha da geliştirileceğini düşünüyoruz. Volkswagen, hatchback’in en yüksek hızını 25KM/h artıran ve daha iyi bastırma kuvveti için daha büyük bir arka spoylerı da isteğe bağlı olarak R Performance yükseltmesiyle de sunacak.

Exit mobile version