Site icon Dijital Tekerlek

2021 Volkswagen Golf GTE Urban Motors imzası

2021 Volkswagen Golf GTE modeli Urban Motors tarafından yapılan geliştirmeler ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte göz atalım.

Urban Motors, hibrit hot hatch olan modeli yeni bir tekerlek seti, indirme kiti ve özel bir kaplama ile buluşturdu. GTE modeli artık 8,5 × 20 inç boyutlarında Ultralight Serisinden Barracuda Project 3.0 jantları kullanmakta. Modelde lastik tarafında Continental Sport Contact 6 235/35 lastikler mevcut.

Plug-in hibrit kapağına kadar özel dokunuşlara sahip olan meodel gerçekten oldukça güzel duruyor. Bununla birlikte KW tarafından üretilen Varyant 3 coilover setine sahip. Bu sayede model yaklaşık 45 mm daha alçak ve aracın yol tutuşuna katkı sağlamakta.

2021 Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Golf GTE teknik özellikleri

Teknik özellikler bakımından Urban Motors tasarladıkları modelde stok kalmayı tercih etti. Modelin stok olan teknik özellikleri ise şu şekilde; 1.4 litrelik turbo benzinli motor ile birlikte bir elektrikli motor mevcut. Bu sayede model 112 beygirlik elektrikli motoruyla birlikte 242 beygir gücünde. 0-100 km/s hızlanma süresi 6,7 saniye. Ayrıca model 400 Nm tork değerine sahip. Tüm bunlarla beraber model sadece elektrikli mod içerisinde kullanılması halinde 60 kilometre menzil sunabilmekte.

Bugün satın alabileceğiniz en güçlü hot hatch modelleri isimli listemize buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version