Site icon Dijital Tekerlek

2021 Vespa Sei Giorni II karşınızda

2021 Vespa Sei Giorni II karşınızda 17

Scooter dendiği vakit aklımıza havalı tasarımları ile gelen Vespa markasının vintage tarzı tasarımı ve bir scooter için güçlü motora sahip yeni modeli 2021 Vespa Sei Giorni II bizlerle. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Sınırlı sayıda üretilen Vespa Sei Giorni II modelinin motor performansı ve şehir içi kullanım kolaylığı modelin öne çıkan iki özelliği. Bu sayede modelin şehir içi kullanımı konusunda kullanıcıya büyük kolaylıklar sunabiliyor.

2021 Vespa Sei Giorni II teknik özellikleri

En yeni Vespa motoruna sahip modelin motoru 278 cc, tek silindirli ve dört valfli. Bu motor 23 beygir gücünde ve bugüne kadar tanıtılmış en güçlü Vespa motoru olarak tanıtıldı. Model 128 km/saat hıza kadar ulaşabiliyor.

Şanzıman tarafında model kullanıcısına gerçekten çok büyük kolaylık sağlıyor. Vespa Sei Giorni II modeli üzerinde sürekli değişken bir şanzıman mevcut yani sürekli debriyaj kullanımı veya vites değiştirme konusunda endişe etmenize gerek kalmıyor. Hızlanmak sadece tut ve kopar mantığı ile ilerliyor. Bu basitlik scooter’ın sürücüler için olan çekiciliğini arttırıyor.

Fren tarafında model her iki tarafta da disk ve kilitlenmeyen frenlere sahip. Çapları ise 220 milimetre çapında. Fakat beklenen fren performansını gerçekten aşıyorlar diyebiliriz. Belki de bu beklentinin üzerinde olan fren performansının kritik noktası, motorun yerleştirilme konumu sayesinde arka frenin performansının arttırılması.

Sei Giorni bir scooter için nispeten büyük olan 12 inçlik alaşım jantlara sahip ve kırmızı şerit içeren mat siyah renginde.

Modele değil fakat Vespa markasına özgü olan, çeşitli saklama alanları, USB sarj cihazı ve ön tarafta yer alan telefon için ayrılmış olan bu modelde de mevcut. Model güvenlik tarafında ise elektronik bir kilide sahip.

Yakıt tüketimi ise deneme imkanı olan sürücüler tarafından 3.8 litre ile 117 kilometre yol alabildiği belirtilen bilgiler arasında. Elbette bu veri kullanılan alan ve sürüş tarzına göre değişkenlik gösterebilir.

Son olarak 2021 Vespa Sei Giorni II modeline sahip olmak isteyen bir kullanıcının 7.749 $ gibi bir fiyatı gözden çıkarması gerekiyor.

 

Exit mobile version