Site icon Dijital Tekerlek

2021 Toyota Hilux AT35 modeli açıklandı

2021 Toyota Hilux AT35 modeli açıklandı 3

Yeni 2021 Toyota Hilux AT35 modeli aldığı güncellemeler ile beraber bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Toyota, Hilux modelinin yeni 2021 Arctic Truck varyantını açıkladı. Yeni AT35 modeli eskisine göre daha yetkin ve çekici bir hal almış durumda. Model 2021 için hem içerisi hem de dışarısı için önemli güncellemeler aldı.

Toyota AT35

2021 Toyota Hilux AT35 teknik özellikleri

Toyota modelde motor tarafında 2.8 litrelik bir motor kullanmakta. Bu motor dört silindirli 500 Nm tork değerine ve 198 beygir güce sahip bir dizel motor. Bununla birlikte model otomatik bir şanzıman ile birlikte gelmekte. Ayrıca çekiş sistemi tarafında dört tekerden düşük, yüksek çekişli; iki tekerlekten yüksek çekişli modlara sahip bir arazi sistemi mevcut.

AT35 çift kabin modeli aldığı ince ayarlar ile birlikte iddiasını rakipleri karşısında devam ettirmekte. Model 65 mm arttırılmış yüksekliği ile yeni başlayanlar için kolaylık sunmakta. Yaklaşma açısında 9 derece, uzaklaşma açısında ise 3 derece geliştirme mevcut.

Süspansiyon tarafında baktığımızda modelde ön tarafta özel yaylar ve amörtisörler ile Bilstein süspansiyon mevcut. Ayrıca revize edline viraj denge çubuğu ve uzatılmış prangalara sahip arka amortisörler oldukça başarılı görünmekte. Hilux AT35 ek olarak 40 mm ön, 20 mm arka süspansiyon lifti alabilmekte.

Toyota’nın açıklamasına göre modelde başarılı tork dağıtımı için ön ve arka diferansiyel mevcut.

Marka ayrıca şaside ve iç tekerlek bombelerinde değişikliklere gitmeyi tercih etti. Genel olarak gövde de ince ayarlar mevcut.

Lastik-jant tarafında ise 35″ boyutunda BF Goodrich KO2 All-Terrain lastikler ile birlikte 17″ jantlar mevcut.

Son olarak modelin rakibinin Amerika’da oldukça tercih edilen Ford Ranger Raptor modelinin olduğunu da hatırlatmak gerek.

Sonuç olarak tüm bu geliştirmelere sahip olan AT35 kiti modele ek olarak 18.789£  başlayan ücretler ile doğrudan Toyota’dan sipariş edilebilir.

Toyota markasının hikayesini içeren yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version