Site icon Dijital Tekerlek

2021 Toyota C-HR GR Sport karşımızda

2021 Toyota C-HR GR Sport karşımızda 13

Toyota C-HR modeli, 2021 Toyota C-HR GR Sport modeli ile tekrar karşımızda. Supra, Corolla ve Yaris modelinin ardından GR rozetine sahip dördüncü araç. Modelin detaylarına gelin birlikte bakalım.

Toyota geçtiğimiz Kasım ayında Avrupa pazarı için C-HR GR Sport modelini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise modelin hedefinde İngiltere pazarı yer alıyor.

2021 Toyota C-HR GR Sport teknik özellikleri

Kendinden şarjlı hibrit olan 1.8 litrelik 120 beygire sahip motor veya yine kendinden şarjlı hibrit 2.0 litrelik 181 beygirlik motor ile kullanıcısına ulaştırılabiliyor. C-HR GR Sport modeli, İyileştirilmiş yol tutuşu için yeniden ayarlanmış direksiyon ve sertleştirilmiş ön ve arka yaylara sahip. Lastik jant tarafında modelde 225/45 Continental Premium Contact lastikleri ile birlikte 19 inç GR Sport amblemine sahip beş kollu jantlar yer alıyor.

Toyota C-HR GR Sport tasarımı

Model tasarım tarafında far ve sis lambalarının yuvaları, tampon bölümlerine, ızgaraya, yan ayna kapaklarına, tavan ve arka tampona uygulanan siyah ayrıntılara sahip revize edilen dış tasarıma sahip. Tüm bu detaylarla birlikte iki tonlu bir boyaya sahip olması modeli gerçekten göz alıcı kılıyor.

Modelin iç tarafına geldiğimizde ise tasarımın güzelliği ve sporluğu GR Sport renkleri ile dokuma detayları içeren kısımlar sayesinde devam ettiriliyor. Kırmızı kontrast dikişli delikli deri direksiyon simidi, gösterge paneli için gümüş kaplama oldukça güzel tasarlanmış. İsteyen müşteriler için Toyota markası Alcantara döşemeler ile opsiyonel olarak ön koltukları elektrikli olarak sunabiliyor.

2021 C-HR serisinin tamamı gibi, yeni C-HR GR Sport modeli de Toyota Safety Sense destek yardım paketlerine sahip.

Fiyat konusunda ise modelin 1.8 litrelik modeli 43.041 $, 2.0 litrelik motorlu modeli ise 45.262 $ başlayan fiyatlar ile satışta.

Umarız ki bu model ile birlikte Toyota markası spor SUV kategorisinde güzel bir yer edinir. Bu sayede, gelecekte Toyota tarafından geliştirilecek daha güçlü SUV modellerini görme şansına sahip oluruz.

Exit mobile version