Site icon Dijital Tekerlek

2021 Ssangyong XLV modeli Türkiye’ye geliyor

2021 Ssangyong XLV modeli Türkiye'ye geliyor 7

Güney Koreli otomobil üreticisi SsangYong markasının 2021 SsangYong XLV modeli Şahsuvaroğlu Otomotiv aracılığıyla ülkemize geliyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Modelin Mayıs ayında yollarda olması beklenmekte. Model teknik özellikleri, üstün donanımı ve teknolojik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmekte. Bununla birlikte model güç, konfor ve dinamizm arasında mükemmel bir denge yakalamış durumda. Ayrıca model güvenliğinden de ödün vermemekte. Özellikle hedefi “heyecan verici güvenli yaşam tutkularını” beklentilerin ötesi ile buluşturmak.

Model fiyat etiketi sayesinde C-SUV segmentinde oldukça iddialı bir konum elde etmeyi hedeflemekte.

Marka modellerini 2007 yılından beri Şahsuvaroğlu Otomotiv aracılığıyla Türkiye’de sunmakta.

2021 SsangYong XLV tasarımı

Modelin iç tasarımına bakarsak; model dış boyutları ile birlikte iç tasarıma da geniş, ferah bir yaşam alanı sağlamakta. Modelin sürüş pozisyonu da bununla birlikte oldukça iyi görünmekte. Ayrıca sürüş pozisyonunun iyiliği ile manevra kolaylığınında beraberinde sağlanması beklenmekte.

Ayrıca yeni nesil direksiyon tasarımı ile birlikte modelin kullanılabilirliği de artmakta.

2021 SsangYong XLV teknik özellikleri

XLV modelinin şanzıman tarafına bakacak olursak; 6 ileri otomatik şanzıman ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneği ile birlikte gelmesi planlanmakta. Bununla birlikte otor tarafında ise 1.5 litrelik motoru sayesinde 160 Nm tork değerine ve 126 beygir gücüne sahip. Bu değerlerin model için oldukça yeterli göründüğü düşünülmekte.

Teknolojik sürüş yardımlarında ise modelde bulunan teknolojiler şu şekilde; önden çarpışma riski uyarısı, özel acil durum frenlemesi, şerit kalkış uyarısı kiriş yardımı ve son olarak işareti tanıma sistemi gibi yardımcı sürüş teknolojileri modelde yer almakta.

Teknolojik Konfor

Gücü güvenliğinde

Son olarak marka D-SUV segmenti için ürettiği Rexton modelini de SsangYong XLV modeli ile birlikte satışa sunmayı planlamakta.

Exit mobile version