Site icon Dijital Tekerlek

2021 Skoda Kodiaq önümüzdeki hafta tanıtılacak

2021 Skoda Kodiaq önümüzdeki hafta tanıtılacak 11

13 Nisan tarihinde makyajını resmi olarak gözler önüne sermesi beklenen; 2021 Skoda Kodiaq modeli öncesinde yayınlanan videosu ile dikkatleri üzerine çekmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Skoda tarafının 2021 Kodiaq modelinin tanıtım kampanyası son gaz devam etmekte. Bununla birlikte marka güncellenen tasarım detaylarının bazılarını resmi tarih öncesinde bizlerle paylaşmakta.

Paylaşılan bilgilere baktığımız vakit şüphesiz dikkatleri en çok yeni far tasarımı çekmekte.

Dört göz şeklinde olan görünümün, yeni versiyon için korunması planlanmakta. Bununla birlikte muhtemelen marka üst donanımlarda matris LED kurulumunu kullanıcıya sunmayı hedeflemekte.

Dış tarafta yer alan diğer değişimler yeni gövde boyaları ve yeni alaşımlı jant tasarımlarının yanı sıra; daha dik bir ızgara şeklinde olması beklenmekte.

İç tasarımda değişimin olup olmayacağı henüz belli değil. Fakat beklentiler de iç tasarımın çok değişmeyeceği yönünde.

Yeni çıkan Skoda modellerinde yer alan bilgi-eğlence sistemini makyaj ile birlikte Kodiaq modelinde görme ihtimalimiz bir hayli yüksek.

Kodiaq modelinin plug-in hibrit konusunda alacağı yenilikler ile kaputun altında da kapsamlı yeniliklere gitmesi beklenmekte. Bununla birlikte söylentiler; markanın Kodiaq RS modelinde yer alan 2.0 litrelik TSI ünitesi için çift turbo dizel motoru kullanmayı bırakmayı düşündüğü yönünde. Fakat bu konu ile ilgili hiçbir resmi açıklama mevcut değil.

Kodiaq modeli 2016 yılından bu yana 600.000 adetlik satış miktarı ile Mlada Boleslav’ın açık ara en başarılı SUV modeli.

Son olarak belirtmek gerekir ki modelin resmi lansmanı önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Bu sayede en net bilgilere erişmeye oldukça kısa bir süre kaldı.

“Mercedes SLR McLaren, bilgisayar ortamında hayal edildi” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version