Site icon Dijital Tekerlek

2022 Skoda Karoq modelinin teaser görüntüsü paylaşıldı

Skoda tasarım departmanı makyajlı 2022 Skoda Karoq modelinin ilk teaser görüntülerini paylaştı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

30 Kasım tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan yeni Karoq modelinin tasarımını önizleyen resmi tasarım çizimi yayınlandı. Bununla birlikte bu görseller popüler SUV segmenti içerisinde daha rekabetçi olmak isteyen modelin; makyajlı tasarımına yönelik paylaşılan ilk görsel olma özelliğine sahip.

2022 Skoda Karoq tasarımı

Makyajlı 2022 Skoda Karoq modelinin çizimlerine baktığımız vakit; Kodiaq modelinde gördüğümüze benzer bir makyajın bizleri beklediğini söylemek yanlış olmaz. Bununla birlikte model abisi gibi, daha derin bir ön tampona, alçak hava girişi detayına, ince LED farlara ve kare sis farlarına sahip.

Arka tarafa baktığımızda bizleri; yeni sportif difüzör, daha büyük bir bagaj kapağı spoyleri ve C şeklinde olan yeni stoplar bekliyor. Bununla birlikte beklentiler modelin yeni renk seçenekleri ile yeni alaşımlı jantlar ile kullanıcılara sunacağı yönünde.

İç yaşam alanı ile ilgili herhangi bir görsel paylaşılmasa dahi; deri kaplı yeni direksiyon simidi, güncellenmiş kapı kartları ve yeni döşeme seçeneklerinin kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Güç aktarma organları seçeneklerinde güncelleme var mı?

Teknik tarafta yüksek ihtimalle yeni Octavia modellerinde gördüğümüz 1.4 litrelik dört silindirli benzinli motor ve elektrik motor kombinasyonuna sahip olan bir plug-in hibrit versiyon kullanıcılara sunulacak. Bu seçenek ile modelin; 201 beygir güce ve 48 kilometre saf elektrikli sürüş menziline sahip olması oldukça yüksek ihtimal.

Bu seçeneğe ek olarak halihazırda satışta bulunan motor seçenekleri ile yoluna devam edecek olan modelin en büyük hedefi; segmenti içerisinde başarılı bir konum elde etmesi.

Son olarak Skoda Satış ve Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn model ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

“Karoq, geçtiğimiz yıl ve 2021’in ilk yarısında en popüler SUV modelimizdi ve bu da model portföyü içindeki önemini gösteriyor. Karoq’un yeni edisyonuyla bu başarı hikayesini daha da geliştireceğimize ve markaya yeni müşteriler çekeceğimize inanıyorum.”

“Hyundai Grandeur restomod olarak yeniden canlanıyor”

Exit mobile version