Site icon Dijital Tekerlek

2021 Skoda Fabia ilk defa görüntülendi

2021 Skoda Fabia

2015 yılından itibaren Türkiye piyasasında boy gösteren 2021 Skoda Fabia ilk defa görüntülendi! Süpermini segmentler arasında geri planda kalarak adından söz ettirmeyen model, dördüncü nesil arabasıyla beraber otomobil piyasasında rüzgarlar estirecek. Aracın üzerinde yapılan çalışmalar ilk kez görüntülendi. Bu yılın sonlarında gelmesi beklenen aracın bir kaç pozu görüntülendi.

2021 Skoda Fabia tasarım detayları

Skoda firması, dördüncü nesil 2021 Fabia modelinin lansmanını gerçekleştirmek için hazırlıklarına devam ediyor. Çekya’da görüntülenen resimleri incelediğimizde Fabia’nın değişimlerinin bir kısmını inceleme fırsatını buluyoruz. Araca baktığımızda stop takımlarının biraz daha yatay şeklinde kullanıldığını görüyoruz. Aslında bu durum bize Volkswagen grubuna dahil olmuş olan Skoda grubunun giderek Volkswagen modellerine benzediğini düşündürüyor. Ön kısmını tam manasıyla göremediğimiz aracın far takımlarının LED olacağını düşünüyoruz. Farların ayrıca Octavia’yı anımsattığını da söylersek yalan olmaz. Alaşım jantlar aracın dikkat çeken detayları arasında yer almaktadır.

Skoda Fabia’nın bazı versiyonlarında 6.5 inçlik bilgi-eğlence ekranı olması düşünülüyor. Yeni model araç olsa bile boyutunun eski Fabia ile farklı olacağını düşünmediğimiz yeni Skoda Fabia, piyasaya bomba gibi düşecek. Renault Clio, Peugeot 208 ve Opel Corsa gibi araçlarla karşı karşıya gelecek olan Skoda Fabia’nın Combi versiyonunun rakiplerine göre mükemmel olacağı kesin.

2021 Skoda Fabia çıkış tarihi

2021 Skoda Fabia çıkış tarihi henüz belli olmadı. Fabia’nın tanıtımı için fazla beklememize gerek kalmayacak gibi gözüküyor. Araçla beraber hatchback ve station wagon türlerinin de beraber tanıtılmasını bekliyoruz.

Skoda’nın üçüncü nesil Fabia’sı 2015 yılında tanıtılmıştı. Bununla beraber 2019 yılında da konuşan şirketin eski patronu, Skoda’nın başarısı artırmak için başka modeller de geliştirdiklerini açıklamıştı. Yapılan açıklamalara bakıldığında üretilen her aracın, bir önceki aracına göre daha başarılı olduğu aşikar. Yeni Skoda Fabia, çıkış yaptığı an sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Yeni Skoda Fabia fiyatı

Skoda Fabia fiyatı ne kadar olacak? diye soruyor olabilirsiniz. Henüz Skoda, bu aracıyla ilgili herhangi bir lansman veya tanıtım gerçekleştirmedi. Hal böyle olunca da aracın hangi fiyatla satışa sunulacağı tam olarak kestirilememektedir. Yeni bilgi edindiğimiz takdirde Dijitaltekerlek.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

2021 Skoda Octavia fiyatı ve teknik özellikleri

Exit mobile version