Site icon Dijital Tekerlek

2021 Seat Ateca için ilk resmi teaser yayınlandı!

2021 Seat Ateca için ilk resmi teaser yayınlandı! 1

Seat, Ateca modelinin güncellenmiş versiyonunu bu ay tanıtacağını doğruladı ve ilk resmi teaser görselini de yayınladı. 2021 Seat Ateca SUV modelinin ilk resmi imajı ortaya çıkmış oldu.

Nissan Qashqai rakibi yeni Seat Ateca, markanın verdiği bilgilere göre 15 Haziran’da tanıtılacak. Tanıtımdan önce paylaşılan teaserde modelin arkası yer alıyor. Detayları incelediğimiz zaman tanıtılan yeni Seat Leon modeline benzer ince arka stoplar ve eğik fonttaki Ateca yazısı ilk dikkat çeken detaylar arasında.

2021 Seat Ateca dış ve iç tasarımda güncellemeler yapacak!

Yeni Seat Ateca hem dış tasarımda hem de iç tasarımda önemli güncellemeler almış olarak karşımıza çıkacak. Bunların yanı sıra 2021 Seat Ateca güvenlik konusunda da birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak.

Motor serileri hakkında her ne kadar kapsamlı açıklamalar yapılmamış olsa da eskiye kıyasla daha verimli motorlar ile karşılaşacağız. Yeni Leon modelini referans olarak alacak olursak Seat’ın otomatik şanzımanlı üç ve dört silindirli motorlarının hafif hibrit versiyonları ile tanıtılacak yeni Seat Ateca.

Volkswagen grubunda artık sıkça karşılaşacağımız MQB platformu üzerinden inşa edilen 2021 Seat Ateca, henüz marka tarafında onaylanmamış olsa da “eHybrid” adı verilen plug-in hybrit teknolojisine sahip olacak. 1.4 litre benzinli motoru ile yeni Seat Ateca, hybrit desteği ile beraber 210 beygir güç üretecek.

Belirttiğimiz gibi bu veriler henüz marka tarafından onaylanmadı fakat yeni Leon ile yapılan kıyaslama sonucunda büyük ihtimalle bu eHybrid seçeneğini göreceğiz. eHybrid ile yeni Ateca SUV modelinin tamamen elektrik kullanarak 60 kilometre yol kat edebilecek.

İlginizi Çekebilir: 2020 Seat Leon Fiyatı ve Detayları

Exit mobile version