Site icon Dijital Tekerlek

2021 Seat Arona makyajlı olarak kış testlerinde

2021 Seat Arona makyajlı olarak kış testlerinde 4

Seat tarafında makyajlanmakta olan Yeni 2021 Seat Arona modeli kış testlerinde bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Güncellenen Seat Arona modelinin, tasarım açısından üst segment modellere bakıp alacağı güncelleştirmeler ile beraber markanın en yeni bilgi-eğlence sistemine de sahip olması planlanmakta.

Aslında bu görüntüler ile Seat Arona modeline ilk bakışımızı da gerçekleştirmekteyiz. İspanyol üreticinin modeli bu sene Nisan ayı içerisinde tanıtma hedefi mevcut. Bu sayede modelin çıkması ile birlikte Nissan Juke, Citroën C3 Aircross modeli ile rekabet etme şansını hep birlikte görme şansına sahip olacağız.

Güncellenen modelin tahmini fiyatının 19.000 sterlin civarında olması beklenmekte.

2021 Seat Arona tasarımı

Tasarım adına arka tarafa baktığımız vakit benzer bir hikaye bizleri beklemekte. Fakat egzoz çıkışları, yeniden tasarlanan arka tampon gibi detaylar hikayenin bir nebze değişmesini sağlamakta. Ayrıca yeni alaşımlı jantlar, güncellenen renk paleti ile model segmenti içerisinde rekabet etme şansını oldukça yükseltmekte.

İç revizyonlara göz attığımız vakit ise çok kapsamlı bir revizyon bizleri beklememekte. Fakat donanım paketleri ile modelin doluluk olarak nitelendirdiğimiz özellikleri arttırılmakta. Özellikle mevcut FR görünümünde yer alan; 10.25″ boyutunda ki ekranın daha alt donanım seviyelerine inmesi beklenmekte.

2021 Seat Arona teknik özellikleri

Modelin teknik açıdan çok değişmesi beklenmemekte. Çünkü hali hazırda zaten başarılı motor seçeneklerine sahip. Bununla birlikte modelin giriş seviyesinde 113 beygir gücünde, 1.0 litrelik, üç silindirli, turbo şarjlı benzinli motor yer almakta.

Arona serisinin en üst paketinde ise motor tarafında bizleri; Ateca ve Leon modellerinde de kullanılmakta olan; 1.5 litrelik, dört silindirli, turbo şarjlı, benzinli motor mevcut. Bu motor 148 beygir güce sahip ve standart olarak altı ileri manuel şanzıman ile sunulmakta.

Son olarak modelin hibrit teknolojisi ile donatılması da bazı donanım seviyelerinde büyük oranda mümkün görünmekte.

2021 Seat Leon fiyat listesi ve teknik özellikleri

Exit mobile version