Site icon Dijital Tekerlek

2021 Seat Arona makyajı önümüzdeki hafta geliyor

2021 Seat Arona makyajı önümüzdeki hafta geliyor 12

Seat tarafının kompakt crossover tarafında yer alan 2021 Seat Arona modeli makyaj için hazır. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Seat en küçük SUV’si Arona modelinin güncel versiyonunu Ibiza modeli ile 15 Nisan tarihinde tanıtmayı planlamakta.

Nissan Juke ve Citroën C3 Aircross modellerinin aldığı yeniliklerin ardından gözler Arona modeline dikilmekte idi. Bununla birlikte marka modeli “daha büyük arazi karakteri” düşüncesi ile yenilemekte.

Model alacağı yeni stil güncellemesi ile markanın ürün gamında oldukça güzel bir yer edinmeyi hedeflemekte. Bununla birlikte model Cupra Formentor ile aynı hava girişlerini paylaşmakta. Ayrıca yeni tampon ce Ateca modelinde gördüğümüz üçgen gündüz farları oldukça güzel görünmekte.

Alacağı yenilikler ile model için; yeni bir renk paleti ve alaşımlı jant tasarımları da model için beklenmekte.

İç tarafta yer alan yeniliklerin ise dış taraftaki kadar kapsamlı olması beklenmemekte. Fakat modelin donanım paketlerinin daha cazip hale getirilmesi planlanmakta. Bununla birlikte mevcut FR Sport donanımın 10.25″ boyutunda dijital gösterge kümesi gibi eklentilerin daha alt donanım paketlerine getirilmesi beklenmekte.

Seat Arona teknik özellikleri

Modelin motor tarafında bir yenilik alması beklenmiyor. Bununla birlikte giriş seviyesinde model; yoluna 1.0 litrelik 94 beygir veya 113 beygir gücündeki versiyonları ile devam etmekte. Ayrıca Leon tarafında gördüğümüz; 1.5 litrelik dört silindirli benzinli motor Arona modelinde 148 beygirlik bir güç sunabilmekte.

Son olarak marka bu makyaj ile birlikte 48 voltluk hibrit teknolojisini 2021 Seat Arona ile buluşturmayı hedeflemekte.

“2022 Mercedes-Benz CLS yenilikleri ile tanışın” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version