Site icon Dijital Tekerlek

2021 Rolls-Royce Black Badge Ghost detayları açıklandı

2021 Rolls-Royce Black Badge Ghost modeli siyahın asilliği ve etkileyici gücü ile tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Standart Ghost modelinin özel Black Badge varyantına kavuşması ile kullanıcılara yepyeni bir varyant sunuluyor. Siyah tasarım detayları, ekstra gücü ve özel reupholstered kabini ile model Rolls-Royce olduğu yetmez gibi bambaşka bir seviyeye yükseliyor.

2021 Rolls-Royce Black Badge Ghost tasarımı

Genel tasarıma baktığımız vakit bizleri; modele özel olan siyah boyası, karbon fiber detayları ve özel alüminyum parçalar bekliyor. Standart Ghost modelinin ön ızgarası ve Spirit of Ecstasty detayı korunurken; bu özel detaylar siyah krom ile kaplanıyor. Bununla birlikte boyama yerine kaplamayı tercih eden marka; detayların kondisyonunun daha uzun süre korunmasını hedefliyor. Ayrıca dış tarafta bulunan birbirinden şık detaylar benzersiz bir 21″ boyutunda jantlar ile kombin ediliyor.

İç yaşam alanı

İç tarafta siyah ve mavinin birleşimi bizleri bekliyor. Bununla birlikte siyah elmas kapitone döşemelere sahip olan modelin hava menfezleri ise koyu krom detaylara sahip. Ayrıca iç tarafta reçine kaplı karbon ve metal kaplı iplikten oluşan 3D efektli kaplama ile oldukça şık bir görünüm yakalanıyor. Elbette modelde artık ikonikleşen 152 LED ışıkla süslenen Rolls-Royce tavanı da mevcut.

2021 Rolls-Royce Black Badge Ghost teknik özellikleri

Standart Ghost modelinde gördüğümüz çift turboşarjlı 6.7 litrelik V12 motor bizleri bekliyor. Fakat model aldığı iyileştirmeler ile ekstra 29 beygir ve 50Nm tork değerine kavuşuyor. Yani model totalde 592 beygir güce, 900Nm tork değerine sahip. Bununla birlikte model gücünü yola sekiz ileri otomatik bir şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile yola aktarıyor.

Son olarak ekstra gücün modelin dinamiklerini bozmaması adına modelin şasisinde de bazı değişiklikler mevcut. Bununla birlikte modelin süspansiyon ayarları optimize edilirken, fren kaliperleri tarafında da özel boyalar tercih ediliyor. Ayrıca modelin gaz tepkileri de standart modele göre daha iyi bir hale getiriliyor.

Toyota MR2, Porsche yardımıyla yeniden doğacak

Exit mobile version