Site icon Dijital Tekerlek

2021 Renault Megane RS bizlerle

2021 Renault Megane RS bizlerle 8

Yıllardır üretimine devam edilen Megane RS modelinin yeni 2021 Renault Megane RS modeli bizlerle. Normal Megane modelinin güçlü versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz modele gelin birlikte göz atalım.

Güncellenen Renault Megane RS modelinde göze çarpan yenilikler yeni far tasarımları, yenilenmiş olan 9.3 inçlik bilgi eğlence sistemi ve göstergelerin değişimi ilk olarak göze çapıyor. Model mekanik anlamda ise herhangi bir değişikliğe uğramadı.

2021 Renault Megane RS teknik özellikleri

Renault bu spor modelde 1.8 litrelik turbosarjlı, 4 silindirli, 300 beygir gücünde ve DTC şanzıman ile 420 Nm tork değerine ulaşabilen bir motor kullanıyor. Aktif spor egzoza sahip araç 19 inçlik jantlar ile kombin edilmiş durumda.

Modelin 0-100 km/s süresi ise 5.7 saniye. Ayrıca aracın dört çeker çekiş sistemine sahip olduğunu da belirtmek gerek.

Fren tarafında ise modelin çift materyalli ön fren disklerine sahip olması sayesinde araç 1.8 kilogram daha hafifletilmiş. Bu frenleri ise Brembo marka kaliper kapakları ile birleştirilmiş.

Kullanma fırsatı olan sürücüler tarafından belirtilen yorumların ortak noktası ise yeni Megane RS modelinin ergonomik olarak var olan bazı eksiklikler ile birlikte sürüş pozisyonu konusunda kusursuz olmadığı.

Sürüş tarafında ise Megane RS modelinin gergin karakteri hala devam ediyor.

Efsane Renault 5 Elektrikli olarak tekrardan bizlerle

Exit mobile version