Site icon Dijital Tekerlek

2021 Renault Captur E-Tech Hibrit fiyatı ile dikkat çekiyor

2021 Renault Captur E-Tech Hibrit fiyatı ile dikkat çekiyor 10

Renault tarafının elektrikli kompakt SUV modeli olan 2021 Renault Captur E-Tech Hibrit modelinin İngiltere fiyatı belli oldu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2021 Renault Captur E-Tech Hibrit teknik özellikleri

Captur e-Tech motor 1.6 litrelik dört silindirli benzinli motor, entegre bir marş-jeneratör, geleneksel bir elektrik motoru ve 1.2 kWh pil paketi ile sunuluyor. Bununla birlikte model otomatik şanzımana sahip. Ayrıca modelde bulunan elektrikli motor vites değişimleri arasındaki boşlukları dolduruyor. Bu sayede model daha yumuşak bir sürüş deneyimini kullanıcıya sunabiliyor.

Renault, Captur Hibrit modelinin CO2 emisyon değerinin yalnızca 114 g/km olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte model WLTP kombine çevriminde 56.6 mpg’ye kadar geri dönüşüm sağlayabiliyor.

Modelde üç farklı sürüş modu bulunuyor; Pure, MySense ve Sport. Model Pure modunda arabayı yalnızca elektrik gücüyle çalışmaya zorlar. Bununla birlikte model elektrik desteğinin miktarını sürücünün sürüş tarzına göre otomatik olarak ayarlayabiliyor. Ayrıca rejeneratif frenleme, kompakt pili hareket halindeyken şarj etmeye yardımcı olur.

Model paket tarafında da Iconic, S Edition ve RS Line paketlerine sahip. Bununla birlikte model en baz versiyonunda standart olarak 17″ boyutunda alaşımlı jantlara, LED farlara ve arka park sensörlerine sahip.

İç tarafta deri direksiyon simidi, otomatik klima kontrolü, gösterge paneli için 4.2″ ekran ve Apple CarPlay, Android Auto destekli 7″ boyutunda bilgi-eğlence sistemi ekranına sahip. Ayrıca model şeritte kalma asistanı, aktif acil frenleme ve trafik işareti tanıma özelliğine de sahip.

Son olarak 2021 Renault Captur E-Tech Hibrit başlangıç fiyatı 24.000 Sterlin seviyesinde. S Edition modellerinin fiyatı 26.000 Sterlin. RS Line donanımı ise 27.695 Sterlin fiyat etiketine sahip. Modelin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belli değil.

“Yeni Renault 4 elektrikli otomobil serisine katılacak” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version