Site icon Dijital Tekerlek

2021 Nissan Kicks e-Power resmi olarak açıklandı

2021 Nissan Kicks e-Power resmi olarak açıklandı 5

2021 Nissan Kicks e-Power

Yeniden tasarlanan 2021 Nissan Kicks e-Power, Tayland lansmanı öncesinde resmen açıklandı. 2021 Nissan Kicks daha şık farlar, daha büyük radyatör ızgarası ve daha sportif tampon ile tamamen yenilenmiş bir ön kaplamaya sahip. Güncellenmiş V-motion ızgarası alt ızgarayla X-şekli oluşturuyor. Alt tampon ayrıca bir dizi krom kaplamaya da sahip.

Sis farı gövdesi de tamamen yenilenmiş siyah bir yapıda. Genel olarak, tasarım daha temiz ve daha üst sınıfa çıkarılmış diyebiliriz. Arka bölüm aşağı yukarı aynı kalmış, ancak şimdi yeni gövde rengi arka tamponda yerini alıyor.

İç kısımda, daha önceden açıklandığı gibi, otomatik şanzıman, yeni start/stop düğmesi ve elektrikli park freni için yeni bir kol yer alıyor. Öte yandan, önceden mevcut olan yarı dijital bilgi eğlence sistemi, direksiyon simidi ve gösterge paneli tasarımı korunuyor.

2021 Nissan Kicks e-Power teknolojisi ile gelecek!

Güncelleme ile 2021 Nissan Kicks şirketin e-Power teknolojisini kazanacak. Aynı ada sahip bir rozet SUV’nin arka kapısına logo olarak eklenmiş.

1.5kWh akü paketi ile çalışan 1.2 litrelik HR12DE üç silindirli benzinli hibrit motorundan güç sağlıyor. Ünite 129 beygir güç üretme kapasitesine sahip.

Bilmeyenler için Nissan e-Power teknolojisini kısaca anlatmak gerekirse: Nissan’ın e-Power teknolojisi tamamen elektrikli otomobillerin çalışmasını taklit eder, çünkü motor elektrikli motorlar için elektrik üreten bir jeneratör gibi hareket eder.

İlginizi Çekebilir: 2020 Model Nissan Juke Tamamen Yenilendi!

Exit mobile version