Site icon Dijital Tekerlek

2021 model Audi RS6 Avant karartılmış tasarımı ile karşımızda

2021 model Audi RS6 Avant karartılmış tasarımı ile karşımızda 10

ABT Sportsline tarafından gerçekleştirilen tasarım sonucu oluşan 2021 model Audi RS6 Avant modelinde kırmızı siyah uyumu gözler önüne seriliyor. İç tarafta da siyah döşemeli ve kırmızı dikiş detaylı koltuklar tasarımı tamamlar nitelikte. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

2021 Audi RS6 Avant teknik özellikleri

Fabrika çıkışı çift turbolu 4.0 litrelik V8 motorun, 600 beygir gücü ve 800 Nm tork gibi değerleri vardı.  Almanya merkezli otomobil yarış takımı ve araç modifikasyonu şirketi ABT Sportsline tarafından yapılan işlemler ile birlikte ekstra 99 beygir ve 80 Nm tork elde ettiler. Elde edilen veriler sonucu RS6’nın 3.6 saniye süren 0-100 km/s hızlanması 0.3 saniye iyileştirilerek 3.3 saniyeye düşürüldü.

ABT Sportsline firmasının raflarında Audi RS6 avant için dört modelde mevcut 22 inç jantlar, satış sonrası için egzoz sistemi, viraj denge çubukları, yüksekliği ayarlanabilir yaylar ve tamamen ayarlanabilir bir süspansiyon kiti mevcut. Firma sadece aracın dış tasarımı için değil iç tasarım içinde kullanıcılara ürünler sunabiliyor bu ürünler: özel karbon fiber döşemeler, vites topuzu ve giriş ışıkları gibi bir çok parça.

Yeni Audi A5 teknik özellikleri ve detaylarını derledik. Buradan okuyun

Exit mobile version