Site icon Dijital Tekerlek

2021 MG ZS EV modeli makyajlanıyor

MG tarafı tamamen elektrikli 2021 MG ZS modelinin hem tasarımını hem de teknik detaylarını geliştiriyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Güncellenen modelin kavuştuğu daha büyük pil paketi ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunması bekleniyor. Bununla birlikte elektrikli modellerin en büyük rekabet noktası olan menzil tarafında gelişen model; segmenti içerisinde daha iyi bir konum elde etmeyi hedefliyor. Güncellenen modelin 51kWh değerinde pil paketine sahip olan Standard Range ve 72kWh değerinde pil paketine sahip Long Range modeli resmi olarak onaylandı.

2021 MG ZS teknik özellikleri

44,5kWh piller ile sunulan modelin yerini alacak olan yeni versiyonlar sunacağı menzil değerleri ile uzun yolculukları kolaylaştırmayı hedefliyor. Bununla birlikte Long Range versiyonu 437 kilometre menzile sahip olacak. Standart Range versiyonu ise 318 kilometre menzili kullanıcısına sunacak. Aslına bakarsanız bu değerler 44,5kWh pil paketi kullanan eski modelin sunduğu 260 kilometrelik menzil değerinden çok daha iyi.

Makyajlanan model hem Tip 2 hem de CCS şarj desteğine sahip. Model evinizdeki prizden 7kW ile on buçuk saatte tam olarak şarj edilebiliyor. Ayrıca DC beslemeli bir şarj istasyonunda model, 42 dakika gibi bir tam şarj süresine sahip.

2021 MG ZS tasarımı

Tasarım tarafında model yeni bir uca kavuşuyor. Bununla birlikte modelin geleneksel ızgarası tamamen kaldırılırken; ön kısım damgalı bir desenle daha akıcı bir hale getiriliyor. Şarj kapağı artık otomobilin ön tarafında görülebiliyor.

Farklı LED far tasarımı ile model eski nesilden oldukça kolay bir şekilde ayırt edilebiliyor. Alaşımlı jantları ve yeniden tasarlanan arka tamponu ile model güncel olduğunu oldukça iyi bir şekilde dışarıya aktarabiliyor.

İç yaşam alanı

İç tarafa baktığımız vakit yeni bir bilgi-eğlence sistemi bizleri bekliyor. Bununla birlikte MG iSmart olarak isimlendirilen 10.1″ boyutundaki ekran, güncellenmiş grafiklere sahip yeni bir yazılım ile çalışıyor. Bu ekran ile modelin birçok temel kontrolü direkt olarak gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca modelde tamamen dijital enstrümantasyon ve kablosuz akıllı telefon şarj özelliği mevcut.

2021 MG ZS fiyat listesi

Son olarak, 2022 yılının başlarında satışa sunulacak model; Avrupa pazarında 30.990 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

“BMW M3, AC Schnitzer ellerinde 580 beygir üretebiliyor”

Exit mobile version