Site icon Dijital Tekerlek

2021 Mazda 2, 113 beygir güç üretebiliyor

2021 Mazda 2 modeli aldığı güncelleme ile birlikte 113 beygir güce sahip. Detayların tamamına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mazda tarafında, mevcut Mazda 2 modelinde yer alan; 1.5 litrelik Skyactive-G benzinli motoru tek seçenek olarak modelde sunuluyor. Bununla birlikte bu modelin 74 ve 89 beygirlik iki farklı varyantı halihazırda satışta. Marka 2021 Mazda 2 modeline aynı motor ile birlikte 113 beygirlik bir varyantı daha dahil ediyor.

Marka tüm modelleri uydu navigasyonu, hız sabitleyici, Bluetooth ve klima ile standart olarak sunuyor. Bununla birlikte modelin 74 beygir üzerinde olan varyantlarında e-Skyactiv-G rozetine sahip yarı hibrit sistem yerleştiriliyor.

Sport donanım paketi ile birlikte model kablosuz Apple CarPlay özelliğini kullanıcılara sunabiliyor. Bununla birlikte GT Sport donanım paketinde manuel veya otomatik şanzıman seçeneklerine ek olarak; ısıtmalı ön koltuklar, renkli baş üstü ekranlar ve bir adet geri görüş kamerası sunuluyor. Ayrıca GT Sport seviyesinde modelde uyarlanabilir LED farlar, kör nokta izleme, arka şehir freni desteği ve 360 ​​derecelik bir park kamerası yer alıyor.

Yeni duyurulan 113 beygirlik varyantın fiyatı 20.845 Sterlin seviyesinde. Bu varyanta kullanıcılar GT Sport Tech modelleri ile ulaşabilecek.

Son olarak Mazda İngiltere Patronu Jeremy Thomson model ile ilgili olarak şu cümleleri kullanıyor; “Mazda 2 şimdi her zamankinden daha verimli, tüm modellerdeki cömert donanımlar sayesinde, Birleşik Krallık otomobil pazarında hala en rekabetçi segmentlerden biri olan ayırt edici ve birinci sınıf bir rakibimiz var” 

“2021 yılında Avrupa’da en çok satan 10 otomobil belli oldu” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version