Site icon Dijital Tekerlek

2021 Maserati Levante Hybrid karşımızda

2021 Maserati Levante Hybrid karşımızda 14

Maserati büyük bir merakla beklenen 2021 Maserati Levante Hybrid modelini resmi olarak tanıttı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Maserati tarafının hibrit modeller ile başlayan hikayesi Ghibli modeli ile başlamakta idi. Bununla birlikte marka Levante modeline de aynı 48V değerindeki elektrifikasyon sistemini eklemekte. Ayrıca model tasarımsal anlamda da ince revizyonlara sahip.

Maserati Levanter Hybrid tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit bizleri üç yan hava girişinde, fren kaliperlerinde ve C sütunu üzerinde bulunan mavi detaylar modelin elektrik sistemine sahip olduğunu vurgulamakta. Bununla birlikte model revize edilen farlara da sahip. Ayrıca model jant tarafında 21″ boyutunda jantlara sahip.

Model bilgi-eğlence sistemi tarafında 10.1″ boyutunda bir ekrana sahip. Bununla birlikte model Maserati Connect uygulaması ile bağlantı imkanını kullanıcısına sunmakta. Ayrıca modelde Amazon Alexa ve Google Asistan desteği mevcut.

2021 Maserati Levante Hybrid teknik özellikleri

Modelin güç aktarma organları tarafında 48 voltluk elektrik desteğine sahip. Bununla birlikte modelde 2.0 litrelik bir motor yer almakta. Şanzıman tarafında ise model sekiz ileri otomatik vitese sahip. Hafif hibrit olan model 325 beygir güce, 450 Nm tork değerine sahip. Model çekiş sistemi tarafında ise yalnızca dört çeker çekiş sistemi ile sunulmakta.

0-100 km/s hızlanma süresi tarafında ise model 6 saniye gibi bir değere sahip. Bununla birlikte model 240 km/s maksimum hıza sahip.

Marka modelde düşük devirlerde turbo dolduran bir eBooster bulunmakta. Bu sayede model düşük devirlerde de kullanıcısına oldukça güzel performans sağlayabilmekte. Ayrıca model 24 kilogram daha hafif olmasıyla birlikte performans tarafına ek katkı sağlayabilmekte.

Son olarak modelin bol miktarda krom içeren yeni bir GT donanımı mevcut.

“Yeni 2022 Nissan X-Trail resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version