Site icon Dijital Tekerlek

2021 Hyundai Tucson N Line karizmatik görünümü ile tanıtıldı

2021 Hyundai Tucson N Line karizmatik görünümü ile tanıtıldı 10

Hyundai Tucson N Line dinamik tasarımını, konforunu ve gelişmiş bağlanabilirliğini, N Line’ın motor sporlarından ilham alan tavrıyla birleştiriyor. Tucson N Line, bizlere sportif ve ayırt edici dış tasarım özellikleri ve farklılaştırıcı iç ayrıntılar sunuyor. İşte 2021 Hyundai Tucson N Line özellikleri!

Dış tasarım özellikleri

Standart model gibi, Tucson N Line, keskin çizgileri, çekici tasarımı ve Tuscon’un yeni imza parametrik mücevher desenleriyle öne çıkıyor.

Tucson N Line’ın dış tasarımının sert duruşu, Hyundai’nin “Sensuous Sportiness” tasarım kimliğini temel alıyor. Aynı zamanda rafine performans odaklı tasarım önerileri de sunuyor. Standart Tucson’da olduğu gibi, N Line, ona güçlü ve enerjik bir karakter veren, “parametrik mücevherler” olarak bilinen belirgin geometrik desenlere sahip. Ek olarak, alçak ve geniş bir duruş, sportif kimliğini vurgulamaktadır.

Yeni Tucson N Line, daha ince bir görünüm sağlamak için dinamik oranlar ve çizgiler sunan gövde renginde enerjik görünümlü bir yan kalıpla karakterize edildi. Bu, parlak Siyah renkte canlı bir gün ışığı açıklığı (DLO) ile tamamlanmaktadır. DLO, yarış pistinden esinlenen bir ileri hareket hissi yaratan C sütununun hızlı açısında sona eriyor. Şık Phantom Black yan aynalar, tamamen yeni Tucson N Line’ın şık stilini daha da geliştiriyor.

Dış renkler

Sportif dokunuşlara sahip geniş bir iç mekan

Tucson N Line’ın sofistike ve ferah iç mekanı, şelalelerden ilham alan akıcı formlara sahiptir. Bu, sportif N Line iç tasarım ve özel bir renk paketi ile vurgulanıyor.

Tamamen yeni Tucson online müşterileri, siyah süet ve deri koltuk kaplamalarının yanı sıra kırmızı dikişli N markalı sportif koltukların tadını çıkarabilirler. Kırmızı dikiş ayrıca kapı kaplaması ve kol dayamasında da bulunuyor. Özel bir N direksiyon simidi bir N logosu ile birlikte gelyor. Diğer N tasarım öğeleri, seçilen şanzımana bağlı olarak deri vites topuzu veya tel konsol kapağı ile vites değiştirmede bulunur. Diğer geliştirmeler arasında metal pedallar, ayak dayanağı ve kapı basamakları bulunuyor.

Tucson N Line gelişmiş sürüş deneyimi sunuyor!

Yeni Tucson Avrupa’da geliştirilmiş ve test edilmiştir. Hyundai Tucson, adaptif sönümleme teknolojisi ile yolda ek esneklik sunan isteğe bağlı elektronik kontrollü bir süspansiyona (ECS) sahiptir. ECS ile Hyundai’nin mühendisleri, duruma ve sürücü tercihine bağlı olarak çok yönlü bir sürüş davranışı elde ettiler.

Motor Seçenekleri

Tucson’da olduğu gibi, bir dizi sürücü odaklı teknoloji özelliği, yeni bir 10.2-inç açık kümeden oluşan tamamen dijital olarak yapılandırılabilir bir çift kokpit de dahil olmak üzere sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlar. 10.2-inç avn dokunmatik ekran ile Hyundai Bluelink° bağlı araç hizmetleri ile donatıldı. Bu, yüksek teknolojili bir kullanıcı deneyimi için sezgisel olarak optimize edilmiş kişiselleştirilmiş bir alan sunmaktadır.

Hyundai hakkında ki güncel bilgileri kaçırmamak için bizleri takipte kalın. Hemen inceleyin.

Exit mobile version