Site icon Dijital Tekerlek

2021 Hyundai Bayon, tasarımı ve ferah iç alanı ile bizlerle

2021 Hyundai Bayon, tasarımı ve ferah iç alanı ile bizlerle 25

2021 Hyundai Bayon modeli tasarımı ve sunmakta olduğu ferahlık ile bizlerle. Detaylara, teknik özelliklere ve modelin tasarımına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Bir çok kişi tarafından beklenenin aksine bir kez daha crossover modeli ile karşımıza çıkan Hyundai dikkatleri üzerine çekmekte.

Bir çok isim modeli ilk gördüğünde modelin Kona modelinden küçük olduğunu düşünmekte.

Hyundai Bayon boyutları

Hyundai Bayon ve Hyundai Kona modellerinin boyutlarına bakacak olursak eğer bizi şu şekilde bir tablo beklemekte;

UzunlukGenişlikYükseklikDingil Mesafesi
Bayon4.18 metre1.77 metre1.49 metre2.58 metre
Kona4.21 metre1.8 metre1.57 metre2.6 metre

Bayon modelini bir çok kişi i20 modelinin crossover haline getirilen bir hali olduğunu düşünmekte. Aslında baktığımızda Hyundai Kuzey Amerika özelinde ve diğer bölgeler içinde halihazırda bulunan Venue modelini satma şansına sahipti. Fakat marka yepyeni bir model ile kullanıcıların karşısına çıkmayı tercih etmekte.

2021 Hyundai Bayon tasarımı

Modelin dış tasarımına göz atacak olursak eğer model gerçekten güzel görünmekte. Modelde Tucson benzeri tasarım çizgileri direkt göze çarpmakta. Ayrıca model gerçekten geleneksel olmaktan oldukça uzak.

İç tasarıma göz attığımız vakit ise gösterge panelini Hyundai tarafında daha önce de görmüştük. Bununla birlikte bilgi-eğlence sistemi tarafında modelde 10.25″ boyutunda bir ekran mevcut.

2021 Hyundai Bayon teknik özellikleri

Modelin şanzıman tarafına bakacak olursak eğer klasik beş vitesli manuel bir şanzıman bizi beklemekte. Bu şanzıman ile motor tarafında ise; 84 beygir güce sahip 1.2 litrelik benzinli motor mevcut. 1.0 litrelik, turbo şarjlı, üç silindirli, 100 beygir gücündeki motor ile ise altı ileri manuel veya 7 ileri otomatik şanzıman seçeneği mevcut. Ayrıca hibrit versiyonu ile sunulabilen 1.0 litrelik turbo şarjlı motorun gücü 120 beygire yükselmekte. Bununla birlikte şanzıman tarafında aynı seçenekler mevcut.

Son olarak modelin B segmenti içerisinde yer aldığını düşünürsek modelde dört çeker çekiş sistemi bulunmamakta. Bu yüzden model önden çekişli bir halde kullanıcılarını beklemekte.

“Hyundai Marka Hikayesi” başlıklı Hyundai markasının hikayesini anlatan yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version