Site icon Dijital Tekerlek

2021 Honda Civic Type R Special Edition dakikalar içerisinde satıldı!

2021 Honda Civic Type R Special Edition

2021 Honda Civic Type R Special Edition

Geçen Şubat ayında 2021 Honda Civic Type R Limited Edition modelinin ilk gösterimi yapıldı . Daha iyi bir pist deneyimi için yeniden düzenlendi. ABD’de sadece 600 adet kullanıma sunuluyor. Kanada’da, bu rakam sadece 100 örneğe indirgendi ve Automotive News Canada’ya göre, hepsi sadece dört dakika içinde satıldı.

Bu arada, Honda Kanada 100 “Phoenix Yellow” renkli ünitelerin tamamının hızlı bir şekilde gitmesini beklediğini iddia ediyor, ancak sadece birkaç dakika içinde stokları tüketmeyi kimse ön göremiyordu.

Honda Kanada satış ve pazarlama başkan yardımcısı Steve Hui, “Civic Type R, güçlü ve sadık bir hayran kitlesine sahip popüler bir otomobil olduğu için aracın taleplerinin yüksek olmasını bekliyorduk. Sadece belirli bir miktarın olması ve bir Sınırlı Sürüm olması gerçeği, satışların hızlı olacağını gösteriyordu. Ancak bu hızlı satış biz bile şaşırdık.” dedi.

Satışlar online olarak 21 Mayıs’ta yapıldı. 2021 Honda Civic Type R Special Edition modelinin fiyatı henüz belli değil. 1000 dolar ön ödeme yapan müşteriler de net bir fiyat bilgisine sahip değiller.

Honda Kanada ilk defa online olarak bu şekilde bir satış gerçekleştirdi ve açıklamalara göre yoğunluğa rağmen hiçbir aksaklık meydana gelmedi. Bunu gelecekte e ticaret için sürdürülebilir hale getirmeyi amaçlayan Honda Kanada ilk denemesinde gayet başarılı olduğunu açıklıyor.

Honda için online satış portalı oluşturan Andrew Tai, “Doğru koşullar altında müşterilerin araçlara görmeden çevrimiçi satın almaya istekli olmaları beni etkilemeye devam ediyor. Tüketici trendleri her zaman bu yönde ilerliyor. Koronavirüs öncesi bile bunu her yerde gördük. Bence Koronavirüs, otomotiv sektöründe online satın alma deneyimlerinin benimsenmesini hızlandırdı. dedi.

Bu durum hiçbir şekilde otomobil bayilerinin sona ermesini göstermiyor, ancak Kanada’daki olağanüstü hızlı Type R satışları, alıcıların nihai fiyatı hakkında henüz bilgisi olmadan bir araç için ödeme yapmaya istekli olduklarını kanıtladı.

Exit mobile version