Site icon Dijital Tekerlek

2021 Harley-Davidson, Softail, Touring ve CVO modelleri

2021 Harley-Davidson, Softail, Touring ve CVO modelleri 17

Harley-Davidson hayranı ve 2021 modelleri ile ilgili markanın planlarını merak ediyorsanız, detayların hepsi yazımızda. Gelin detayları birlikte inceleyelim.

Harley-Davidson, yeni yıl için Street Bob’u 114’ün olduğu kategoriye çıkarmaya karar verdi. Fat Boy 114 yeniden tasarlandı. Ayrıca marka  2021 CVO Street Glide ve CVO Road Glide’da Rockford Fostage ile ortak çalışılan yeni bir ses sistemi tanıttı.

2021 Harley-Davidson Street Bob 114 teknik özellikleri

En hafif Softail modeli olması beklenen Street Bob 114 modeli  Milwaukee-Eight 114  motoru ile birlikte 160 Nm tork değerine sahip. Çift bükme valfli ön süspansiyon, LED far, dijital enstrümantasyon, USB şarj portu, anahtarsız ateşleme ve standart olarak bir güvenlik sistemi gibi özelliklere de sahip.

Tasarım olarak ise istediğiniz yerlerde krom veya siyah tercihlerini yapabiliyorsunuz. Kesilmiş çamurluklar, mini maymun gidonlar, siyah çelik bağcıklı jantlar ve karartılmış bir motor ile oldukça güzel bir tasarıma sahip diyebiliriz.

2021 Fat Boy 114 teknik özellikleri

Harley-Davidson Fat Boy 114 modeli motor tarafında Milwaukee-Eight® 114 motoru ile birlikte 160 Nm tork değerine sahip.  18 inç alüminyum Lakester jantları, 160 mm ve 240 mm Michelin Scorcher lastik seti ile kombin edilmiş durumda.

Tasarım olarak Fat Boy 114 modelinde ilk olarak değiştirilen krom parçalar göze çarpıyor. Seçilen lastiklerin kalınlığını daha fazla göz önüne çıkartmak amacıyla  hem ön hem arka çamurluklarda kırma işlemi gerçekleştirilmiş.

Touring tarafında, hot rod bagger üçlüsü çarpışmalarını vurgulamak için yepyeni bir düşük profilli motor korumasına sahip. Hem Street Glide Special hem de Road Glide Special, 2021 yılı için iki tonlu boya şemalarının yanı sıra karartılmış ve parlak krom detaylarına sahip. Ayrıca modellerde Harley’nin yeni Daymaker LED farı da kullanılmış.  

CVO tarafına baktığımızda  CVO Street Glide ve CVO Road Glide modelleri  Harley-Davidson markası için özel olarak geliştirilen Rockford Fosgate sisteminden güç alan yepyeni bir Harley-Davidson Audio’ya sahip olarak satışa sunulacak. Ayrıca bu eğlence sistemi 2014 model ve üstü olan CVO modellerine sonradan entegre edilebilecek.

CVO modelleri dökme alüminyum jant, bağcıklı jant telleri ve bir lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) içeren 2021 için yeni bir 21 inç ön ve 18 inç arka tekerlek kombinasyonuna sahip. Standart olarak gelecek LED gündüz farları, yeni gösterge yüzleri ve yeni standart uzunlukta yan çantalar gibi donanımlar oldukça güzel haber.

Exit mobile version