Site icon Dijital Tekerlek

2021 Golf GTI’ın Tasarımları Ortaya Çıktı

2021 Golf GTI’ın Tasarımları Ortaya Çıktı 2

Volkswagen’in  önümüzdeki sene piyasaya sürmeye hazırlandığı performanslı modeli GTI’ın detayları gelmeye başlandı. Otomobil, Volkswagen tarafından gözlerden uzak tutulmuş olsa da prototipi gizlice görüntülenmiş oldu.

Yeni tasarımı ile araba sürücülerinden büyük beğeni alan 8. nesil Golf’un ateşli versiyonu 2020 yılında piyasaya sürülerek gelişimin son aşamalarından geçmektedir. Volkswagen Golf GTI’i piyasaya sürmeden tasarımını gizlese de üretiminin yapıldığı yerden gizlice çekilen fotoğraflar tasarımı konusunda önemli detayları ortaya çıkarıyor.

Yeni Nesil Golf Farklılıkları da Beraberinde Getiriyor

Daha önce ortaya çıkan görüntüler ile karşılaştırıldığı zaman GTI örneğinden daha az kamuflaf mevcut. Test aracı standart Golf’e çok benzese de dış tasarımında araçların birbirinden ayıran farklılıklar bulunmaktadır. Golf GTI’e dikkatli baktığımızda aracın arka tarafında daha belirgin bir spoiler ve ön kısmında daha büyük hava ızgarasına sahip olan araç daha geniş yan eşikler ve daha büyük egzoz boruları göze çarpmaktadır. Yeni GTI’ın eski tekerleklere göre daha küçük olduğunu da söyleyebiliriz. Aracın genel ön tasarımı, elektrikli ID.3 hatchback’te bulunanlarla oldukça benzerlik göstermektedir. Aracın donanım sisteminde de 8. Nesil GTI’ın 48 voltluk hibrit sistemi kullanıldığından 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motor gelmesi beklenmektedir. Otomobil yaklaşık olarak 245 beygir gücünde üretebiliyor fakat GTI performansı 300 beygir gücünden daha fazla olacağı tahmin edilmektedir.

Yeni Volkswagen Golf’un çıkış tarihini tam olarak kimse bilmese de tahmin edilen çıkış tarihinin 2020 senesinin ilk çeyreğidir. Golf GTI 2021 model olarak çıkacağı araç hakkında bilinen tek bilgi diyebiliriz. Aracın tam olarak ne zaman çıkacağı önümüzdeki günlerde belli olacağı da tahmin edilen bilgilerden.

Exit mobile version