Site icon Dijital Tekerlek

2021 Genesis G70 Shooting Brake modelinden teaser görüntüsü geldi

2021 Genesis G70 Shooting Brake modelinden teaser görüntüsü geldi 7

Hyundai tarafının premium markasının yeni modeli 2021 Genesis G70 Shooting Brake modelinin ilk görüntüleri yayınlandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Genesis tarafı BMW 3 Serisi Touring ile rekabete girmek istediği G70 Shooting Brake modelinin ilk teaser görüntüsü yayınlandı. Bununla birlikte modelin Avrupa pazarında satışa sunulacağı doğrulandı.

Marka ağır kamuflajlı olarak paylaştığı teaser görüntüsünde modelin yalnızca arka tarafını göstermekte. Bununla birlikte görüntüde aracın tamamını göremiyoruz. Arka tarafta yer alan eğimli cam ve mütevazi spoyleri ile marka arka tarafı tamamlıyor.

Arka görünümün geri kalanına baktığımız vakit model yenilenen G70 sedan modeline oldukça benziyor. Ayrıca model sahip olduğu oval egzoz uçları ile birlikte akıllara Bentley modellerini getiriyor.

Alt tampon tasarımının sedan modelinden farklı olmadığı görülüyor. Bununla birlikte modelin iç yaşam alanı ile ilgili henüz bir görsel paylaşılmış değil.

Sedan ve wagon modellerin arasındaki benzerlikler motor tarafında da bekleniyor. Bununla birlikte modelde 2.5 litrelik 290 beygir güce sahip bir motorun yer alması bekleniyor. Ayrıca bu motor 420 Nm tork değerine sahip. Modele 3.3 litrelik V6 dizel motor seçeneğinin de ekleneceği düşüncesi mevcut.

Son olarak merakla beklenen 2021 Genesis G70 Shooting Brake modelinin Avrupa pazarını hedeflediği düşünülüyor. Çünkü wagon modeller Amerika pazarına göre Avrupa pazarında daha çok tercih ediliyor.

“Yeni Porsche Macan EV iddialı hedefler ile geliyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version