Site icon Dijital Tekerlek

2021 Dacia Sandero ve Logan tasarımları ortaya çıktı!

2021 Dacia Sandero

29 Eylül’de resmi olarak tanıtılacak Dacia Sandero, Logan ve Stepway modellerinin ilk görselleri yayınlandı.

Renault Clio 5 platformu üzerine inşa edilen üçüncü nesil Dacia modelleri, Y şekilli LED farları ve yeni arka stopları ile dikkatleri üzerine çekecek.

Mevcut modelle kıyaslandığında, 2021 Dacia Sandero, daha eğimli bir ön cama, daha alçak bir tavan çizgisine ve daha geniş bir iz açıklığına sahip olarak karşımıza çıkacak. Dacia yetkilileri, yaptıkları açıklamada otomobillerin yüksekliğini değiştirmediklerini fakat yeni nesilde daha yere yakın ve daha sağlam bir duruş hissettirdiğini ifade ediyorlar.

Güncel nesilde de bulunan, yükseltilmiş şasisi, modele özgü plastik çamurluk ve tamponlara sahip 2021 Dacia Sandero Stepway, bu nesilde de yerini koruyor.  Sandero’nun sedan modeli Logan da, ailenin diğer üyeleriyle benzer tasarım çizgisine kavuşuyor. Ayrıca Logan’ın da ülkemizde Renault Symbol olarak satıldığını da belirtelim.

Dacia, 2021 Sandero modellerinin donanımları hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Ancak kısa bir süre önce kaydedilen, otomobilin kokpitine ait casus görüntüler bulunuyor. Dacia’nın, baz modelinin kabininde Clio 5’de olan yeni tasarımlı direksiyon, yeni bilgi-eğlence sistemi ve yeni tasarıma sahip gösterge paneli gibi yeniliklerin gelmesi bekleniyor.

Exit mobile version