Site icon Dijital Tekerlek

2021 Citroen C1 modeline lansman için “Urban Ride” seti

2021 Citroen C1 modeline lansman için "Urban Ride" seti 12

Citroen tarafının şehir içi kullanım için oldukça uygun olan model 2021 Citroen C1 serisi stil değişikliğine gitmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Urban Ride tasarımı

Urban Ride seti ile birlikte model bir kaç stil değişikliğine kavuşmakta. Bu set ile birlikte modele; yokuşta kalkış yardımı, acil fren asistanı ve perde hava yastıkları gibi iyi seviyede olan güvenlik ekipmanlarının yanı sıra; yeni 15″ boyutunda tekerlek kaplamalarına, genişletilen tekerlek yuvası uzantılarına ve arka gizlilik camına kavuşmakta.

2021 Citroen C1 modeli; Kırmızı, Ural Beyazı, Calvi Mavisi ve Kaldera Siyahı gibi renk seçeneklerine sahip. Ayrıca modelde isteğe bağlı olarak zıt siyah tavan seçeneği de bulunmakta.

İç kısma geldiğimiz vakit deri direksiyon simidi ve vites topuzu bizleri beklemekte. Bununla birlikte Citroen C1’in koltukları; Metropolitan Grey kumaş döşemeyle otomobilin isim plakası dikkate alınarak oldukça uygun bir şekilde süslenmekte. Ayrıca model 7″ boyutunda, Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip bir bilgi-eğlence sistemine de sahip.

2021 Citroen C1 Urban Ride teknik özellikleri

Mevcut Sense modeli gibi, Yeni Citroen C1 Urban Ride modeli de; 71 beygir güce sahip olan 1.0 litrelik üç silindirli benzinli motora sahip. Bununla birlikte bu motor beş vitesli manuel bir şanzıman ile birlikte gelmekte. Ayrıca modelin önden çekişli olduğunu belirtmek gerek. Elbette modelde otomatik şanzıman seçeneği de mevcut.

Modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 14 saniye. Fakat daha da önemli olan 109 g/km CO2 rakamı ile model en son Euro 6d emisyon standardına uygun.

“Motor Sporlarında kullanılan güvenlik araçları” başlıklı listemize buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version