Site icon Dijital Tekerlek

2021 BMW M3 ve M4 modelleri için yeni iç güncellemeler karşımızda

2021 BMW M3 ve M4 modelleri için yeni iç güncellemeler karşımızda 16

BMW tarafı 2021 BMW M3 ve M4 modellerinin iç tasarım detayları ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Dış tasarım tarafında dikkatleri yeni ızgaralar ile üstüne toplayan modeller şimdi de iç detayları ile bizlerle. Unutmamak gerekir ki iç mekan sürüş deneyiminin oldukça büyük bir parçası. Bununla birlikte modellerdeki standart koltukların oldukça rahat göründüğünü belirtmek gerek. Ayrıca isteğe bağlı olan M karbon detaylı koltuklar gerçekten çok sportif görünmekte. Fakat düşünceler bu koltukların ne kadar rahat olabileceği üzerinde birleşmekte.

Daha önce sadece üç tonlu renklerde gördüğümüz koltuklar yerine daha üst donanımlarda M Carbon Bucket Seats ile başlamakta. Koltuklarda elbette sırt ve omuz destekleri oldukça iyi görünmekte. Ayrıca bu tasarım “Cobra” şekline benzetilmekte. Ayrıca karbon fiber yapısı ve agresif tasarımı ile birlikte gerçekten oldukça dikkat çekici görünmekte.

M karbon koltuklar standart koltuklara nazaran. Kilogram daha hafif. Bununla birlikte koltuklarda elektrik desteği de mevcut.

Görsellerde altı ileri manuel vites yerine sekiz ileri otomatik vites tercih edenler için direksiyon da vites kulakçıkları ile birlikte M detayları yer almakta.

Poirier-Jouan ayrıca M Steptronic vites değişimini derinlemesine inceliyor ve onu “M ruhunu tercüme eden” “etkileyici bir heykel” olarak tanımlıyor.

2021 BMW M3 ve M4 fiyatları

M3 ve M4 modelleri önümüzdeki Mart ayına kadar piyasaya sürülmeyecek. Bu gelişmelerden sonra M3 ve M4 Competition modellerinin gelmesi planlanmakta. M3 modeli 69.900 dolardan başlamakta. M4 modeli ise 71.800 dolardan başlamakta. Yukarda belirttiğimiz M Carbon Bucket Seats koltuklar ise 3.800 dolarlık bir seçenek olarak sunulmakta.

Sonuç olarak çok sevilen modellerin iç detaylarının belli olması gözleri Competition varyantları üzerine çekmekte. Hepimiz merakla yeni M3 ve M4 Competition modellerini beklemekteyiz.

” BMW iX modelinde gecikme olabilir! ” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version