Site icon Dijital Tekerlek

2021 BMW iNEXT yeni teknolojisiyle tanıtılacak!

2021 BMW iNEXT

BMW’nin elektrikli SUV modeli iNEXT, 11 Kasım’da resmi olarak tanıtılacak. 2021 BMW iNEXT veya BMW iX olarak adlandırılacak model, Alman markanın elektrikli piyasasındaki rekabetini arttıracak.

Tanıtılacak model hakkında net bilgiler henüz bilinmiyor. Şaşırtan kısım ise 2021 BMW iNEXT SUV modeli tanıtılınca da model hakkında net bilgilere sahip olmayacağız. BMW, yeni modelinin teknik özelliklerini daha sonralarda yapılacak lansmanlar ile tanıtacak.

BMW Grubu’nun da 11 Kasım’da yeni motosikletlerini tanıtacağını da göz önüne aldığımızda, Alman üreticinin iNEXT modeli hakkında sadece dış görünüş bilgisi vereceği düşünülüyor.

2021 BMW iNEXT bilinen teknik özellikleri ve fiyat tahmini

Modelin BMW X5 boyutlarında olması ve 3 versiyonunun olması bekleniyor. 310, 530 ve 618 beygir güçlerindeki üç modelin bataryaları da değişkenlik gösterecek. Ayrıca BMW iNEXT SUV modellerinin tek şarj ile 600 kilometre yol kat edebileceği belirtiliyor.

Fiyat konusunda da 2021 BMW iNEXT 100.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 95 bin dolarlık Tesla Model X SUV modeline iddialı bir rakip geliyor dersek yanılmayız.

[smartslider3 slider=”17″]

Galeriyi görüntüleyemiyorsanız buradan orijinal görünüme geçin

Exit mobile version